Erwin Blom

Erwin Blom, The Crowds

PERSOONLIJK

Als het goed gaat, gaat alles vanzelf. Als het lekker loopt, realiseer je je niet hoe bijzonder het gewone is. Het blijft een bekend, maar daarmee niet minder raar fenomeen dat je pas weet wat je mist als het er niet meer is. Ik heb de afgelopen jaren alle kans gehad om me dat te realiseren. En dat ook gedaan. Eerst overleed mijn moeder aan kanker, toen mijn zakenmaatje Idse de Pree op veel te jonge leeftijd en dit jaar mijn vader. Weer kanker.
Ik heb in 2011 mijn Twitterprofiel aangepast. Ik heb er familyman aan toegevoegd. Want zeker dit jaar werd me duidelijk dat het uiteindelijk het belangrijkste voor me is dat het goed gaat met mijn dierbaren. Dat de mijnen lekker in hun vel zitten. Dat ik mezelf niet lekker voel als zij zich niet goed voelen.

Erwin Blommen 980
Foto: Juul Steyn

En weet je wanneer we ons allemaal goed voelden? Toen ik in januari 2011 mijn 50e verjaardag vierde. Vrienden en familie, toen en nu, werk en hobby, alles en iedereen kwam samen. Met prachtige optredens van Jaap Boots, De Kift, Little Things That Kill en Dazzled Kid. Maar het mooiste voor mij was het liedje dat ik met mijn kinderen speelde. Mijn moment is dan ook niet het verlies van mijn vader, maar dat ie dit nog trots meemaakte!

ZAKELIJK

Als mensen vragen hoe het gaat, is mijn antwoord in 2011 vaak ‘goed en slecht’ geweest. Want naast de ziekte en het afscheid van mijn vader, ging het leven natuurlijk ook gewoon door. En is mijn hoogtepunt simpelweg de start van Fast Moving Targets, een project waar alle media ervaring van mij, Wessel de Valk en Leonieke Daalder in samenkomt. Waarin we met Esther Gons en Timan Rebel, maar ook met Peter Hazenberg, Roeland Stekelenburg, Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag proberen vorm te geven hoe een uitgever er anno nu uit kan zien. Hoe trefwoorden als open, samen, dynamisch en crossmediaal centraal staan bij Fast Moving Targets als platform over innovatie op het gebied van media, technologie en communicatie. We zijn net een paar maanden bezig, maar ik ben zelf al heel trots op de start en weet zeker dat we in 2012 veel moois gaan laten zien. Een van de hoogtepunten van 2011? Het interview dat Roeland Stekelenburg en ik met Werner Vogels van Amazon hadden. Daar kan iedereen van leren!

2 gedachten over “Erwin Blom”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven