Erwin Blom

Erwin Blom, @erwblo

Als ik terugdenk aan 2010 zal ik altijd terugdenken aan het overlijden van Idse de Pree.

Drie jaar geleden maakten Idse (TROS), Wessel de Valk (Vara) en ik (VPRO) de overstap van de publieke omroep naar het bestaan van zelfstandig ondernemer. We begonnen The Crowds, een mediabedrijf met als specialisaties nieuwe media en social media.

We begonnen onze deskundigheid in te zetten voor eigen initiatieven en voor organisaties en bedrijven varierend van ProRail tot Vereniging Eigen Huis en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Leuk. Het ging van meet af aan goed en eigenlijk steeds beter. Zakelijk is 2010 het beste jaar tot nu toe geweest. Mooie klussen, goede omzet. En tegelijk was het het slechtste jaar. Want begin 2010 raakte Idse door een herseninfarct geveld. Dat leek een dieptepunt te zijn waaruit hij mogelijk weer op zou kunnen klimmen. Het was slechts het begin. Zijn gezondheid ging achteruit. Zijn lichaam kon het niet aan. Op 25 mei 2010 is hij begraven.

Ik kan hoogtepunten van 2010 noemen, maar ze vallen in het niet bij het dieptepunt. Idse bedankt!

http://www.erwinblom.nl/blog/2010/5/25/idse-de-pree-the-crowds-de-kracht-zat-in-het-verschil.html

3 gedachten over “Erwin Blom”

  1. Bijzonder hoe dit soort dieptepunten zo veel meer indruk op ons maken, tijdens het terugblikken, dan de hoogtepunten. Tegelijkertijd zijn het deze lidtekens die er voor zorgen dat we de hootepunten op de lange termijn meer gaan waarderen.
    Mooi Erwin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven