Esther Jacobs

Esther Jacobs, motivator, spreker, schrijver

Het lijkt wel of de jaren steeds sneller gaan naarmate je ouder wordt! Maar ook merk ik dat alles wat je wilt bereiken makkelijker gaat naarmate je vaker met een bijltje hebt gehakt.

Waar ben ik trots op in 2011?

Na bijna 20 jaar woon ik weer op universiteit Nyenrode! Ik ruilde een studentenkamer (met alles erop en eraan, inclusief prachtig park, kasteel en alle services) tegen een aantal gastcolleges voor o.a. het MBA. Typisch voorbeeld van een win-win-win situatie creëren. Een fijn gevoel dat dit mogelijk is! Ik vertel erover in ‘one minute’ tijdens SUI. http://vimeo.com/32483640

Mijn derde boek in 3 jaar is af! Het schrijven van ‘Heb jij al een foute man?’ was niet zo makkelijk als ‘Wat is jouw droom?’ dat ik in 10 dagen schreef. http://vimeo.com/15188872

Dit boek gaat over echte mensen (o.a. over mijn eigen relatie) en daarom moest ik veel voorzichtiger zijn en allerlei afwegingen maken. Vermoeiend, maar ik ben erg trots op het resultaat! Het thema: wat is nu ‘goed’ en wat is ‘fout’ http://vimeo.com/25548787 roept leuke discussies op.

Na jarenlang met mijn ‘mannelijke’ kant, ofwel de ‘doe-kant’ te werken en van alles voor elkaar te hebben gekregen, leer ik steeds meer mijn vrouwelijke kant toe te laten. Ik kreeg diverse keren het compliment dat ik ‘zachter’ ben geworden. Soms van mensen die ik helemaal niet goed kende. Dat geeft mij het gevoel dat ik me steeds meer door de flow mee kan laten voeren en me kwetsbaarder durf op te stellen.

Mijn wens voor 2012 is dat iedereen dichter bij zichzelf durft te komen en op die manier een stapje verder richting zijn of haar droom komt.

Esther Jacobs

www.estherjacobs.info

2 gedachten over “Esther Jacobs”

  1. Jouw momenten passen helemaal in jouw doen en laten! Prachtig!
    Wat heb ik genoten van jouw optredens en onze, veelal vluchtige ontmoetingen. Ik hoop dat je ook in 2011 weer regelmatig in NL zult zijn en ons zult verblijden met prachtige verhalen.
    En ik ben intussen alweer een stukje dichter bij mezelf…. 😉
    Ik wens je een heel creatief 2012!

  2. Pingback: Hoe het begon... - Esther Jacobs – the NO EXCUSES LADY: speaker, author, digital nomad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven