Ewout Wolff

Mijn Moment bleek niet makkelijk te schrijven. Na een aantal pogingen, komt het hier op neer:

Na 45 jaar is ons familie huis in Zeeland verkocht.

Na 17 jaar heb ik eindelijk een bedrijf gestart met mijn oude maat Edwin.

Na 16 jaar mijn oudste weg te zien rijden richting zelfstandigheid op haar Vespa.

Na 12 jaar weer goed contact met mijn oude mentor Peter.

Na 9 jaar teruggekeerd bij de Efteling en deze keer niet om het park te bezoeken.

Na 2 jaar geleden “Freo” op de markt geholpen te hebben, weer teruggevraagd voor een ander nieuw online concept voor De Lage Landen.

Het was een bijzonder jaar. Met veel draden uit het verleden, die nu samenkwamen, op hun plaats vielen en hielpen om nieuwe verbanden te leggen. Dat alleen al zijn bijzondere momenten.

Maar Het Moment was een meer persoonlijke. Zoals wel vaker viel het eerste kwartje hierover tijdens onze vakantie in Spanje:

Ik dacht over mijn werk als interim online marketing manager en het nieuwe bedrijf, wat ik met Edwin heb opgestart. En kwam tot het besef: ik ben niet langer meer tevreden door binnen de lijntjes te kleuren – doen wat mensen van mij verwachten – ik wil vanuit mijn eigen overtuiging zaken anders oppakken.

Dingen volgens mij eigen ideeen doen kwam mooi uit bij de afgelopen Christmas Eve: normaliter een leuke avond, met gezelligheid, heerlijk eten en aandacht voor de diepere gedachten.
Maar deze keer wilde ik het anders: ik heb spelletjes gehaald van vooral Engelse sites en deze sloegen erg aan. Ik heb mijn kinderen en mijn vrouw niet zoveel horen lachen op een avond. Daarna begonnen we aan het heerlijke eten. Het Kerstverhaal, wat Kerstliedjes en toen….werd er aan de deur geklopt. Ook tot mijn verbazing kwamen niet 3 (zoals afgesproken!), maar 14 man van de plaatselijke fanfare binnen, om kerstliederen te spelen. En wat ik toen in de gezichten van mijn gezin las, kon alleen maar de grootste bevestiging betekenen voor wat ik aan het doen was. Een grotere kick kan ik niet bedenken.

Ewout blazen

Ik hoop dat deze lijn voor meer mensen duidelijk wordt in de komende jaren. Maar het belangrijkste is: dat ik dit nu voor mijzelf doe.

Iedereen: dank jullie voor een mooi 2011 en natuurlijk een prachtig 2012. Het wordt een feest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven