Femke Dekker

Het was een zeer vol jaar en een erg bijzonder jaar, een jaar waarin ik hard gewerkt heb, wat zeg ik? Knetterhard heb ik gewerkt, ik heb de ballen uit mijn broek gewerkt, mijn eerste volledige jaar als ondernemer. Ik was al op een laag pitje bezig met mijn carrièreswitch van Recruiter naar Interieur Ontwerper (mijn grote passie) met het motto: we zien wel waar het schip strand. Althans, voor de buitenwereld. Wat namelijk niet iedereen wist was dat ik mij ontpop tot een tijger als ik iets heel erg graag wil. Ik houd ervan mijn eigen koers te varen en ben natuurlijk onzeker zoals iedereen maar ik heb geen bevestiging nodig uit mijn omgeving. Dat is maar goed ook, want de reacties waren verschillend: iedereen gunde het mij van harte maar een eigen bedrijf beginnen in de crisis? En dan ook nog buiten je eigen vakgebied, was ik misschien gek geworden? Terug naar 2012. Mijn Femkeido site is live, ik blog regelmatig en doe nog een pro deo opdracht hier en daar. Ik werk dag en nacht om alles op poten te zetten en doe daarnaast freelance recruitment opdrachten om een inkomen te hebben.

Er zijn verschillende momenten in die periode die op de shortlist kunnen van Mijn Moment maar het grote moment is toch wel de eerste factuur die ik in maart naar een klant verstuur, een echte klant!! Er volgen nog velen, in totaal zo’n 25 opdrachten tot nu toe, mijn blog groeit naar 5000 bezoekers per maand en ik ontwikkel mij als spreker over allerlei onderwerpen, ik maak stappen, ontwikkel en groei in wat ik doe. Ik ga soms te ver in mijn gedrevenheid, zo is er nauwelijks tijd voor vakantie en vergeet ik af en toe stil te staan, maar mijn nieuwe bedrijf loopt! Ik ben dolgelukkig! Het begint er steeds meer op te lijken dat ik kan leven van mijn passie.

buik Femke

Mijn privémoment mag ook niet missen. Terwijl ik druk bezig ben met het opzetten van mijn bedrijf, blijk ik in mei dit jaar zwanger te zijn van mijn 3de kindje. Wat geweldig! Op 1 januari ben ik uitgerekend, prachtig om dit jaar met zo’n geschenk af te sluiten (of het nieuwe jaar in te luiden, dat is nu nog niet helemaal duidelijk). De foto is een paar weken geleden genomen door mijn oudste zoon, Merlijn (4)

8 gedachten over “Femke Dekker”

 1. Avatar foto
  Edwin van de Bospoort

  Wow, wat een mooie combinatie van factoren 🙂 Veel succes de aankomende periode, en een gezonde bevalling gewenst!

 2. Nice! Mooi verhaal hoor 🙂
  En leg die crisisdenkers de volgende keer maar uit dat het geen crisis is, maar een nieuwe realiteit met volop kansen 🙂

  Heel veel succes met de laatste loodjes.

  Gr. Sander

 3. Avatar foto
  Tim van de Rijdt

  Heel cool..
  Goed om te horen wat je allemaal doet Femke!
  Alvast een smashing 2013 gewenst, zowel zakelijk als persoonlijk 🙂

 4. Jeetje Femke, wat heb je dit mooi geschreven! En wat een succesvol jaar voor je. Zo zie je maar, volg je hart, dan kies je altijd het juiste pad. Heerlijk die gedrevenheid!

  En wat bizar mooi, je buik!! Die kleine jongen van je heeft zeker een fotografie talent 🙂
  Heel veel geluk voor jou ook in 2013, maar dat gaat echt helemaal goed komen als ik dat zo lees.

  XX Miranda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven