Foto-expositie en boek, joe wil ik ook!

Monique en ik zitten met ons gezin Kiki, Joep en Boris in een periode in ons leven die nogal wat stress met zich meebrengt. Verhuizen. We hebben ons droomhuis verkocht aan de Apeldoornseweg, wonen nu gehuurd in een huis waar we ook snel weer uit moeten. Lang verhaal kort: we zoeken een ander huis, van huren raken we steeds meer gecharmeerd, maar kopen is toch wel het doel. Dit ter inleiding.

Nou, in dit zoekproces zie ik een mooi boekwerk van een makelaar (Willemsen) over een nieuw te bouwen huizenproject (Spijkerbroek), en in deze uitgave staat ook een mijnmomenter op de foto (Harriët Kollen) die woont in die omgeving (Spijkerkwartier) en vertelt hoe fijn dat eigenlijk is. Ik denk: dat soort foto’s wil ik maken, deze opdrachten wil ik.

Dus ik kijk in het colofon wie die fotograaf is, kijk op haar website hannevanderwoude.nl en zie dat ze in De Wereld Draait Door is geweest om over haar expo en boek ‘Over Roodharigen’ te praten. DAT WIL IK OOK. Een expositie en een boek.

1 gedachte over “Foto-expositie en boek, joe wil ik ook!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven