Frank Bruining

Frank Bruining, coach, wereldverbeteraar

10 oktober 2010 was mijn moment van 2010. Op het Tientjescongres. Daar werd zowel mijn zakelijk als mijn persoonlijk moment ervaren.

Het Tientjescongres is een resultaat van mijn manier van zakendoen. Ik laat me betalen voor trainingen en lezingen zodat ik er ook voor kan zorgen dat mensen die het niet kunnen betalen aan de slag kunnen gaan met persoonlijke ontwikkeling. In dit geval voor mensen met een uitkering die geen geld hebben voor een gedegen ontwikkelingstraject. Wij bieden dit traject aan vanuit Commitments (zie ook www.commitments.nl)

Erna Smeekens is een van de grondleggers van Tientjes en vroeg mij het congres op 10-10-10 te openen. Een hele eer. Daarbij werd ook nog eens een zeer mooi beeld aan mij overhandigd met de woorden ‘wij zijn Tientjes, maar jij bent ons Elfje’. Mooi! (zie ook www.tientjes.net)

Mijn persoonlijke moment is hieraan direct gekoppeld. Mijn jongste zoon was op die bewuste dag bij mij en hij wilde graag mee. Maar om nou een hele dag met een elfjarige jongen aanwezig te blijven… Nee dat was het niet. Ik besloot er een mooie dag van te maken. Want daar gaat het om, luisteren naar dat wat belangrijk voor je is. En belangrijk is ook mijn jongste zoon die ik op het podium riep. David en ik werden door Henk Jan vastgelegd in een mooi portret van ons beiden. Op het podium vertelde ik dat ik de rest van de dag zou slijten in Rotterdam, mijn geboortestad. Het is een mooie dag geworden. Zeker wel mijn moment van 2010.

Frank_Bruining_en_zoon_980

Fijne jaarwisseling!

1 gedachte over “Frank Bruining”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven