Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen, blogger, schrijver

Het jaar 2010. Waanzinnig. Yep, waanzinnig. Dat was het. In alle opzichten. Maar ik pak er drie uit om aan deze lijst met fraaie Momenten toe te voegen. Eén zakelijk, twee privé. 2010 is voor mij zeker wel het jaar van Bloghelden geweest. Ik ben er in 2009 aan begonnen, toen ook al vermeld, maar in 2010 is het boek daadwerkelijk verschenen.

Wat een kick is het om je eigen boek uit te brengen en er een feestje omheem te vieren. Om de eerste recensies te lezen, om via Twitter van gedachten te wisselen over de inhoud. Om te zoeken naar andere manieren om het verhaal te vertellen (via ebook, wiki en presentaties). Helaas is niet alles gelukt wat ik wilde met Bloghelden, maar ik ben nog altijd apetrots dat ik een stukje Nederlandse internetgeschiedenis heb mogen vastleggen voor de eeuwigheid. Dat neemt niemand me meer af. Ik kan nog veel meer mooie momenten noemen die ik met The Incredible Adventure starts here… heb gehad, zoals het lesgeven, leuke samenwerkingen, te gekke presentaties, nieuwe ideeën bedenken, maar de publicatie van Bloghelden staat wat mij betreft op één.

Twee andere momenten hebben met mijn gezin te maken. Allereerst is in september onze dochter Tess voor het eerst naar de basisschool gegaan. Een hele stap in haar prille leventje en ze geniet er elke dag met volle teugen van. Wij genieten van haar zien opgroeien tot een echte dame met alles wat daarbij komt. Op school krijgt ze nieuwe vriendinnetjes (en vriendjes! nu al!) en ze leert elke dag weer iets nieuws. Het is een cliché, maar ik blijf me altijd weer verbazen hoe ik zo enorm kan genieten om te zien hoe mijn dochter opgroeit.

Het andere moment wat voor mij belangrijk was dit jaar, dat speelde zich af op 14 augustus. Het leek een normale zaterdag te worden voor ons. Maar ik had wat voorbereid. De dagen ervoor heb ik een brief geschreven voor mijn vriendin Helie (@helie) om mijn liefde voor haar uit te spreken op een manier die op papier altijd beter bij me lukt dan gesproken. Maar het einde van de brief moest ik toch echt zelf uit spreken. Gelukkig gaf ze het juiste antwoord (JA!) op mijn vraag of ze met me wilde trouwen. Dus nu ben ik ineens verloofd! Wanneer we gaan trouwen? Dat weten we eigenlijk nog niet precies. We wilden in 2012 trouwen, maar Anna-Maria (@puur) heeft ons al bijna overgehaald om toch echt in 2011 te trouwen. Er niet te lang mee te wachten. We zien wel… 😉

2010 was kicken! Op naar 2011!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven