FUCK! Was die URL nog vrij? Jep.

Als ik mijn eigen blog post zo nalees, wat ik altijd nog een keer doe als ie eenmaal is gepubliceerd, kom ik erachter dat ik volgende week, op 1 januari dus, 5 jaar Punkmedia heb, of Punkmedia ben eigenlijk.

Ik start met iets gaafs… beetje in de lijn van Mijnmoment. Ik ga veranderaars, vernieuwers, innovators en inspirators portretteren. Dat wil ik het liefst voltijd en betaald doen. Dus ik ben met partners bezig om dat voor elkaar te krijgen.

Enthousiasme is er al: FUCK was die URL nog vrij? (Rob Captijn per mail)

Jazeker. Het gaat gebeuren op topinnovators.nl.

Bas Boerman gaat een nieuwe site in elkaar knallen, ik ga ‘m vullen met content. Mijn grote passie ligt bij het gesprek, het interview, bij mensen langs en luisteren, opnemen, foto’s maken, verhalen maken.

Ik heb zo’n zeven jaar video-archief aan inspirerende presentaties en interviews. Dus in wezen hoef ik in het begin nog helemaal niet op pad, maar zoals ik in de zomermaanden 50 mijnmomenters heb bezocht, zo ga ik dit project ook aanpakken. Lekker journalistiek, en gave inspirerende mensen ontmoeten, en leren leren leren.

En we starten gewoon op 1 januari. Vanuit de serendipiteitsgedachte. Ofwel: Kieken wat wordt.

1 gedachte over “FUCK! Was die URL nog vrij? Jep.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven