Gerjan Vorkink

Mijn moment van 2016 was op zaterdag 10 december. Ik ben voor het vierde jaar achter elkaar acteur bij Winterwonderland. Een winters sprookje in het openluchttheater van Lochem waar voor jong en oud verhalen worden verteld en uitgebeeld. Elk jaar weer een feest voor zo’n 3500 bezoekers. Dit jaar speel ik voor de derde keer de uil, mascotte van Winterwonderland en begroet ik alle kinderen bij de ingang met een high five een boks of een knuffel.

Helaas onherkenbaar voor iedereen vanwege het mooie pak en de mooi gemaakte uilenkop. Toch doe ik dit met heel veel plezier. Reacties als lief uiltje, mag ik even knuffelen of ik wil op de foto met de uil maken het leuk. Maar het allerleukste is wel dat als de kleintjes weggaan ze toch nog even naar je zwaaien of een hand willen geven. Mooiste reactie was een moeder die vertelde dat haar dochtertje maar 1 ding wilde tijdens het bezoek en dat was weer terug naar de ingang naar “het uiltje”. Dat was haar hoogtepunt. Nou ook het mijne.

Als ik de kop afzet dan komt er een hele warme lucht uit het pak. Goed om een huis mee te verwarmen en niet echt fris. Maar alles voor het plezier van de kids. Bovendien ook nog even een kilo afgevallen. Wat wil je nog meer. Nou volgend jaar weer !!!


Ik ben Gerjan Vorkink, 54 jaar. Vader van Nikki en Kaja en getrouwd met Joke, de top 3.

Organisator van de Keidagen te Lochem en gek op concerten. Fanatiek sporter. Adviseren over arbeidsvoorwaarden bij kleine en grote organisaties is mijn werk.

Link naar foto’s winterwonderland: https://myalbum.com/album/k05em4g4D6wU

3 gedachten over “Gerjan Vorkink”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven