Geven, delen, dromen en genieten

Als ik indruk wil maken, bied ik juist anderen de gelegenheid indruk te maken.

Als ik aandacht wil, geef ik juist anderen aandacht.

Als ik gehoord wil worden, laat ik juist anderen aan het woord en luister ik goed.

Als ik gelezen wil worden, laat ik anderen schrijven.

Als ik erkend wil worden, erken ik juist de ander.

Als ik gewaardeerd wil worden, waardeer ik juist de ander.

Als ik geef aan anderen, geven anderen aan mij.

Als ik deel, delen anderen met mij.

Mijnmoment is voor mij ieder jaar een belangrijk leerproces. Ik word door het jaar heen continu afgeleid door gedachten om dit unieke platform profitable te maken. Om er geld mee te verdienen. Why? Telkens weer kom ik terug bij m’n hart en m’n gevoel. Dat het niet altijd zo hoeft te zijn dat ergens geld in moet zitten… Een platform als Mijnmoment kan gewoon zijn zoals het is, in al z’n pracht.

Ik zeg vaak dat Mijnmoment mijn marketing-ding is. Dat men mij en Punkmedia zou kunnen kennen van Mijnmoment. Welke motieven zitter er achter deze gedachte? Geld? Aandacht? Zichtbaarheid? Geld? En welke diepere drijfveren? Liefde, genegenheid en acceptatie?

Als ik hoor dat sommige Mijnmomenters ‘weken aan het nadenken zijn over hun moment’ van het jaar, dan voelt de marketeer in mij dat ik iets goed doe (iedereen heeft een marketeer in zich, hoe ver ook verstopt). Als ik bij anderen kan veroorzaken dat ze in ieder geval één keer per jaar heel diep in zichzelf kruipen, op zoek naar hun drijfveren, op zoek naar hun belangrijkste moment van het jaar, en wat dat eigenlijk voor hen betekent en wat dat over hen zegt… dan ben ik nogal gelukkig dat ik dat met mijn project ieder jaar voor elkaar krijg.

Dat veel mensen daar omheen genieten van die prachtige verhalen, dat dat zichtbaar gedeeld wordt en dat de schrijvers waardering, bewondering, erkenning, maar ook hulp en zelfs troost ontvangen, maakt mij dat als creator natuurlijk ontzettend blij en geeft mij dat veel voldoening. Dat het niet alleen draait om geld verdienen, rond zien te komen in barre tijden en projecten, klussen en klanten binnenhalen, maar dat het vooral draait om geven, delen, dromen en genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven