Gijsbregt Brouwer

Gijsbregt Brouwer, Sport & Media Strategist

Ik werk voor de mooiste klanten van Nederland: de grootste sponsors en bonden, de mooiste sportevenementen en de sympatiekste goede doelen. Dat is een van de fijnste kanten van voor je zelf werken: je kan precies doen wat je zelf leuk vindt, waar je zelf een goed gevoel bij hebt, waar je zelf in gelooft. Ik kan ook niet anders, als ik mijn werk leuk vind, dan lever ik mijn beste werk, heeft een klant het meest aan me of organiseer ik de mooiste evenementen. De keuze voor sport bij de oprichting van Brightguys vijf jaar geleden was een typisch geval van doen wat ik zelf leuk vind. Hierover bloggen, spreken, op de radio zijn en uiteindelijk een blog voor opzetten, past in hetzelfde straatje. Dat ik dit jaar meer ben gaan organiseren, spreken en adviseren over onderwerpen buiten de sport ook.

0 gijsbregt SMC

Daarom is mijn zakelijk hoogtepunt bijzonder, want het is niet puur zakelijk, maar eerder bestuurlijk te noemen wat ik met Social Media Club Rotterdam doe. Maar een hoogtepunt was het zeker: meer dan 270 man in LantarenVenster voor een lezing van Nicholas Carr die landelijke pers en TV haalde en een enorme impact had in de social media. Trots ben ik op mijn medebestuursleden met wie ik dit mocht organiseren.

Privé ben ik weinig anders dan zakelijk. Daar doe ik ook precies wat ik zelf leuk vind. Vooral als het gaat om reizen (veel in de VS dit jaar) en uitgaan (veel concerten en veel wijn, soms bier, drinken met goede vrienden). Mijn familie is het belangrijkste wat ik heb, maar gelukkig is dat geen moment, maar continu: mijn twee broers en neefjes en nichtje voorop.

0 gijsbregt hardlopen

Daarom is mijn privé hoogtepunt een sportief moment: het volbrengen van de marathon van New York City. Niet omdat ik hem zo hard heb gelopen of omdat het mijn eerste was, maar omdat het zo overdonderend geweldig indrukwekkend was. 47.000 lopers, 2.500.000 miljoen toeschouwers langs de kant en honderden wensen via social media en mobiel. En toch ergens op kilometer 40 een overwinning op me zelf, die ik nog niet eerder in een marathon had meegemaakt.

1 gedachte over “Gijsbregt Brouwer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven