Guido Crolla

Ik mocht van de zomer
een lichtje laten schijnen
in het wereldbeeld van dierbaren.

Hun leven werd overschaduwd
door een deken van niet te bevatten
en aanstormend verlies.

We maakten de wereld samen
even een stukje kleiner, behapbaar
en speelden universele waarden.

Obstakels vervaagden, alles kon
om samen weer even een te zijn.

Mijn mooiste moment in jaren.

Guido Crolla 2


Guido Crolla, digitaal bekend als @Denkbeeldhouwer. Wat ik geef is mezelf, wat ik vraag is vertrouwen, wat je krijgt is verbinding. Ik onderzoek het onderwijs zoals een kunstenaar het leven onderzoekt. En ondertussen predik ik #thePowertoFlower, mijn universele model van alles 😉

5 gedachten over “Guido Crolla”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven