Guido van Nispen

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica

2010 was voor mij wederom een bijzonder jaar. Ik heb het geluk gehad te mogen genieten van veel betekenisvolle momenten zowel zakelijk als privé. Eigenlijk waren er heel veel… en daar op het eind van het jaar op terugkijken, doet me beseffen hoe veel…

Zakelijk was de overname van het ANP zeker het hoogtepunt. Het is bijzonder om een hoeksteenmediabedrijf als ANP een weg naar toekomst te kunnen bieden als nieuwe aandeelhouder. De mediasector is zich aan het heruitvinden en volop met innovatie bezig. Om daar midden in te mogen staan is een groot voorrecht.

Guido_van_Nispen_Tjernobyl_980

Privé was de fotoworkshop in Tjernobyl met Antonin Kratochvil een absoluut hoogtepunt. Niet alleen voor 2010 maar voor vele jaren.

De impact van een ramp zoals die daar in 1986 plaatsvond is enorm. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik als student in Leiden destijds hoorde van de gebeurtenissen. Het klonk verschrikkelijk toen, maar ook wel erg ver weg.

Nu ik er zelf was kon ik, bijna 25 jaar na de gebeurtenissen, aanschouwen wat de gevolgen zijn. En met de mensen die er wonen spreken. Dat heeft heel erg veel indruk op mij gemaakt, iets wat ik in mijn fotoserie aan het eind van de workshop heb proberen weer te geven http://www.flickr.com/photos/vannispen/sets/72157623852111832/.

1 gedachte over “Guido van Nispen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven