Hans Mestrum

Hans Mestrum, blogger HAN

Inspirator

Ik kreeg een mooi mailtje van Henk Jan om mee te doen aan het schrijven van een bijdrage aan #mijnmoment. In dat mailtje noemde hij me zijn inspirator van het eerste uur. Ik moest er van blozen. Altijd leuk om dat zo te horen. Ik vind het eigenlijk altijd een fijn moment als mensen zeggen dat ik ze inspireer. En gelukkig mocht ik dat dit jaar weer veel doen. Diverse gastcolleges, gesprekken en ontmoetingen met mooie mensen die ik mocht vertellen over mijn werk bij de HAN als blogger/social media-evangelist. Deze presentatie die ik laatst gaf aan 50 HAN collega’s, is al weer 7800x bekeken! Wow.

Hans Nevana en Diana

Het mooiste moment

Het mooiste moment is eigenlijk nog niet zo gek lang geleden. Ik was met twee Bulgaarse studenten van de HAN of liever gezegd van Arnhem Business School een videoblog aan het opnemen. En ik zag in de ogen van Nevena en Diana van die twinkelingen bij het opnemen van de videofragmenten op diverse lokaties. Toen ik aan Nevena vroeg of ze dat zelf ook leuk zou vinden om te doen warden haar ogen alleen maar groter en spraken ze boekdelen. “Cool” riep ze uit en ze vloog meteen naar enkele medestudenten toe om het mee te delen. De samenwerking met Diana en Nevena voor een flink aantal videoblogs voor en van Arnhem Business School was geboren. Je vindt ze online.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLC043058D25F5F4CE

Die opnames waren allemaal mooie momenten. Twee studenten die met passie bezig waren om wat van de HAN te laten zien. Ik hoefde eigenlijk alleen maar op het knopje te drukken van mijn camera 😉

Het blijft een voorrecht om de pareltjes van de HAN in beeld te mogen brengen en er mee samen te mogen werken. Eigenlijk zijn dat allemaal mooie momenten.

Minder mooi moment

Minder mooie momenten beleefde ik in het begin van 2011 toen ik 2 maanden ziek was en een vervelend onderzoek kreeg. Gelukkig niks ernstigs maar het hakt er even in. Laatst hoorde ik iemand zeggen dat bijna iedereen die boven de 50 komt wel een tik krijgt. En dit was dan de mijne.

2012 Op weg in de Tussentijd

Ook in 2012 zal ik mijn passie weer vrijelijk laten stromen en de onderstroom weer op zoeken en aan mensen in de bovenstroom laten zien. Want we zijn echt op weg in de tussentijd van de overgang van het tijdperk van sociale regelgeving naar communicatieve zelfsturing. Ofwel het tijdperk waarin angst, controle en vorm plaatsmaken voor loslaten en liefde.

Ik wens iedereen dan ook een liefdevol,gepassioneerd en inspirerend jaar toe.

Hans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven