Hans Mestrum

Hans Mestrum

BAM! 1 december 2016. Zomaar een datum. Of toch niet? Nee, voor mij in ieder geval niet. Dit is nl. de 1e dag in mijn werkzame leven dat ik  een parttime dag heb. Of zoiets. Ik moet er nog aan wennen. Tot nu toe heb ik altijd een betrekking gehad van 40 uur en per 1 december gaat dat dus doormidden. Ik blijf 50% voor de HAN werken als videoblogger. En die andere 50%? Die ga ik lekker voor mezelf besteden 😉

Ik ben nl. gelijk naar de Kamer van Koophandel gegaan en me ingeschreven voor een Eenmanszaak per 1 januari 2017. Onder de naam hans ON experience. Velen van jullie klinkt deze naam (hopelijk) wel bekend. Het is nl. de naam van mijn weblog en mijn social media activiteiten als trendwatcher waar ik 12 jaar geleden mee begon en de laatste jaren van mijn filmactiviteiten. En dat wordt dus nu mijn bedrijfsnaam. Daarbij focus ik me op mijn filmactiviteiten. Video’s dus voor evenementen, impressies, open dagen, interviews, lezingen, presentaties, kennisclips, compilaties etc. Ik noem ze altijd videoblogs. Eerlijke en authentieke video’s waarbij iets van de trots en passie van de opdrachtgever of gefilmde als vertrekpunt dient of centraal staat.

Lijkt me kei leuk, zouden ze hier in Brabant zeggen. Ik heb er echt veel zin in. Het voelt heel goed en tegelijkertijd ook vertrouwd. En daarom is 1 december (of misschien is het eigenlijk stiekem wel 1 januari 😉 ) mijn moment. Ik heb daarbij de luxe dat ik parttime kan gaan ondernemen (alsof dat kan als ondernemer haha), dus ben ik nog verzekerd van een inkomen waar ik goed van kan rond komen. Ik moet dus niks en mag alles. Dat geeft rust en ruimte. Ruimte om te experimenteren en leuke dingen te gaan doen.
Mooi dat ik de in eerste instantie vervelende vooruitzichten heb kunnen ombuigen naar vooruitzichten waar ik blij van word. Dat kostte wat kruim maar ik ben er trots op dat ik het kwartje de goede kant op heb kunnen laten vallen.  En dat ik geleerd heb hoe om te gaan met weerbarstige situaties. Ook dat hoort bij mijnmoment.

Ondertussen ben ik natuurlijk na het bezoek aan de KvK gelijk op zoek gegaan naar een boekhouder en adviseur op het gebied van huisstijl, logo’s, graphics en webpagina’s. Leuk leuk ! Met beide bedrijven ben ik ondertussen al lekker bezig om alles vorm te geven. Mijn tekst voor de nieuwe homepage is al geschreven en een HAN collega met een taaltalent heeft hem bijgeschaafd. En 27 december komt het KvK- en BTW-nummer en dat is dan ook weer zo’n mijnmomentje 😉  Joehoe!!

Schroom niet om contact op te nemen en een boom op te zetten over wat we samen kunnen doen. Want ik breng graag jouw verhaal of dat van je klant in beeld.

Ik denk dat 2017 MIJNJAAR wordt 😉 Hopelijk ook voor jou als lezer.


Hans Mestrum is videoblogger en video-editor van eerlijke beelden bij hans ON experience en de HAN.

www.hansonexperience.com / www.hansmestrum.nl

Foto: Lex Eggink – https://www.flickr.com/photos/83851510@N05/@N05/

5 gedachten over “Hans Mestrum”

  1. Een heel mooi vooruitzicht Hans! En ik ben er zeker van dat je het verder naar je zin hebt/gaat krijgen! Ik volg je verder op de voet! Succes!

  2. Veel succes Hans. Van huis uit ben ik natuurlijk fotograaf. Mijn commerciële werk staakte ik in 1999 om verder te gaan in webontwikkeling. Vorig jaar besloot ik weer te gaan fotograferen, een dag per week. Zonder opdrachtgevers. Mijn fotografie is nog nooit zo goed geweest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven