Hans Mestrum

Eigenlijk goed beschouwd was 2012 een “gewoon” jaar, voor zover dat natuurlijk kan. Zo’n jaar dat voortkabbelt en plots is het eind december. Zo’n jaar waarin je je afvraagt waar zijn al die dagen gebleven?

Trouwens, een jaar is voor mij geen jaar. We hebben in het onderwijs eigenlijk 2 jaren in 1. Die van vakantie naar vakantie, ofwel het schooljaar en dan natuurlijk het kalenderjaar. Dat maakt ook dat je, uh ik, van augustus tot juli leeft. Een ander patroon dus eigenlijk. Je begint in september aan een nieuw jaar met nieuwe plannen en uitdagingen en eind juni maak je de balans op van het jaar en kijk je uit naar de vakantie.

En juist net voor die vakantie en in die vakantie zaten mijn hoogtepunten, zowel privé als zakelijk. Mooi was het om de FEM Toppers Award 2012 te krijgen van de HAN. Samen met Diana en Nevena waar ik vorige jaar al over schreef. We waren goed trio. Als videobloggers van de HAN of beter nog Arnhem Business School. En je doet het natuurlijk niet voor zo’n award maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er toch wel trots op ben. Temeer omdat ie onverwachts kwam en een blijk van waardering is voor hetgeen ik voor de HAN doe. Helaas heb ik geen foto van de uitreiking want ik was toen, en zo ben ik dan ook weer, een video aan het opnemen. Ik doe liever gewoon mijn ding: “de parels van de HAN” laten zien.

Ik liet in 2012 meer dan 200 van die parels zien. Phew, dus eigenlijk elke dag 1 video, 1 parel, 1 mooi moment …. Heerlijk werk is dat! En prachtig is het dan dat ik nu na zoveel mooi werk met Diana en Nevena, Zohal Rezaie heb gevonden, een gepassioneerde 4e-jaars student van HAN ICA die heel mooie interviews met me op video zetten. We zijn een fijn duo. Ook weer zo’n toevallige ontmoeting 🙂

Het andere mooie moment viel zoals ik al schreef in de vakantie. Ik was namelijk voor het eerst met mijn vrouw alleen op vakantie. De dochters gingen met hun vriendje mee. Tja, de tijd schrijdt voort en je beseft je dat dit ook weer een moment markeert in je leven 😉 We hebben toen een “eilandhop-vakantie” gedaan. Een weekje op Naxos en een weekje op Santorini. Allebei onderdeel van de Cycladen. Man man wat was het daar prachtig. Zo’n indrukwekkende natuur, prachtige verstilde dorpjes op Naxos en mooie uitzichten op de kraterwand van de vulkaan die Santorini eigenlijk nog steeds is.

Eigenlijk waren dat allemaal waanzinnig mooie momenten. En al schrijvend zie ik toch nog meer momenten aan mijn geestesoog voorbij komen. Koninginnedag op Vlieland, met de “Vriendenclub” naar Rome en natuurlijk laatst het interview met Giel Beelen bij de HAN in Nijmegen. Op 1 januari begin ik bij HAN Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) als Senior Marketing Communicatie Adviseur / specialist Social Media. Voor de FEM, Techniek, GGM en Corporate. Het zal wel alleen maar interessanter en leuker van worden. Ik kijk er naar uit! Alle goeds voor 2013!

3 gedachten over “Hans Mestrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven