Hans Mestrum

Hans Mestrum, videoblogger, blogger HAN

Mijn prive moment was de reis naar Tanzania met ons gezin. Wat een ervaring was dat om zo 3 weken midden in de overweldigende natuur door te mogen brengen.

Veel natuurparken hebben we aangedaan, waarbij de Serengeti onovertroffen was. Daar waren we o.a. getuigen van het verorberen van een buffel door een troep leeuwen. Als afsluiting hebben we nog een aantal dagen doorgebracht op het tropisch eiland Tanzibar.

Ervaringen om nooit te vergeten en vastgelegd in deze fotocollectie

En in deze video kun je meegenieten van o.a. ons bezoek aan een Massai stam:

Een hoogtepunt op deze reis was ook de surpriseparty dat de organisatie voor ons in petto had tgv onze 25-jarige bruiloft. Hoog op een uitzichtsterras kregen we een privefeestje met zang, dans, hapjes en drank!

Een ander hoogtepunt was onze 25-jarige bruiloft. Met een gezelschap van 40 vrienden en familie trokken we er met de bus op uit. Naar Limburg, waarbij we o.a. een heerlijk diner hadden in Chateau St. Gerlach. En uiteraard had de Vriendenclub het nodige voor ons in petto in de vorm van een quiz en liedjes.

Zakelijk hoogtepunt is eigenlijk mijn werk bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de faculteit Techniek. Ik mocht daar afgelopen jaar weer meer dan 140 video’s maken en honderden foto’s. Dit heb ik allemaal geblogd op mijn weblog HANs on Experience.

Dat is elke dag genieten geblazen om mooie mensen en bijzonder projecten in het zonnetje te mogen zetten samen met mijn collega Kyra Rothuizen. Als videoblogger kwam ik zo op veel plekken waar ik nog nooit geweest was en ontmoette ik allerlei fijne mensen.

Zo is het hele jaar dus eigenlijk een hoogtepunt. Tel daarbij de ruimte die de HAN me geeft om mijn ding te doen en dan ook nog daar waar dat het beste kan, dan snap je dat Het Nieuwe Werken en de Nieuwe Media onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in mijn baan.

Genieten dus!

Deze video van Henk Jan vind ik daar een mooi voorbeeld van:

Mijn foto’s staan hier >>

En mijn video’s hier >>

Geniet, deel en geef. Dan wordt de wereld in 2011 weer een stukje beter. Veel liefde en wijsheid gewenst!

1 gedachte over “Hans Mestrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven