Hendrik van Iterson

Hendrik van Iterson, Strategies Digital Content

Welkom bij mijn moment(en) enjoy!

De week van het doornemen van gemarkeerde e-mails. Het #mijnmoment van Henk-Jan stond gemarkeerd voor eergisteren – maar ja kan niet overal de eerste mee zijn – Nog het #mijnmoment doorgenomen van vorig jaar.

Terugblik

Geweldig om te lezen, wel 700 videogames in de online catalogus van Atomblock, deze is nu na uren/weken/maanden onderhandelen boven de 1400 uitgegroeid met mooie labels als SEGA en Activision. Op de valreep –kerstavond – zijn we toch in Turkije live gegaan met digital game download portal Dijido http://www.dijido.com en heeft Brazilië, mist er toch nog een spurt komt deze week, 2011 niet gehaald http://www.nuuvem.com.br

Zakelijk moment

Zakelijk gezien #mijnmomenten zijn voor mij de nummer één positie in Nederland en bij de top 15 (van de 10.000+) Bizspark start-ups in Europa te horen.

Eén van het leuke #mijnmoment van deze positie was dat ik mijn (s)preek kunstjes voor eerst – voor een niet technisch publiek mocht presenteren – 400 VC’s bij een Microsoft summit.

Met een jetlag van een paar weken (op en neer San Francisco om na twee dagen knuffelen met de kids weer naar Los Angeles te vliegen) en één uur slaap verder was het niet mijn beste feestje op het podium. Wel één met grote impact en vandaar zeker een #mijnmoment 2011. Tijdens deze summit werd er ook een kort filmpje geschoten, waar ik er achter kom wat we eigenlijk doen :p

https://www.youtube.com/watch?v=DIDIxLW5OZw

Over hardleers gesproken – ik heb me vorige week ook laten strikken om eind januari voor het Europese Parlement te komen (s)preken over ‘the Cloud’. De planning is dat dit ook net na een buitenlandse trip zal zijn.

Privé moment

Privé zijn er zulke lekkere #mijnmomenten. Ze begonnen eigenlijk al op de avond voor 2011. We hadden met vrinden en broers een koetshuis in Drenthe gehuurd. Wat een feest was dat. De foto’s hebben net niet het #mijnmoment rating gehaald.

Was onze jongste vorig jaar nog in het #mijnmoment met het feit dat ze naar school ging, dit jaar is ze verhuisd naar speciaal onderwijs. Wat een goede keuze is dat geweest. Twee juffies op 10 kinderen en alle specialiteiten in huis. Jammer moment was dat het weekend pleeggezin waar we mee in gesprek waren het toch niet aandurfde om een keer per maand met onze pleegdochter te verwelkomen. Het zou toch mooi zijn als dat een #mijnmoment van 2012 gaat worden. Marlou krijg goede feedback op haar blog voor pleegzorg dus daar gaat het zeker niet aanliggen http://www.lindenhout.nl/pleegzorg/weblogs/weblog-minou-en-henry

Dit jaar geen #Buitenkunst maar wel twee vakanties op ons vluchteiland Ile de Re http://www.iledere.com/ met vrienden en familie aan de lange tafel die zeker elk jaar het #mijnmoment privé zal blijven halen.

Na de leegte van Lopend Vuur #LVA11 kan ik mijn liefde voor de muziek nu kwijt in Micah Sings http://www.facebook.com/micahsings#!/micahsings?sk=videos en hij is zeker het luisteren en bekijken waard. En hij is nog goed te boeken!

https://www.youtube.com/watch?v=8MXepv40xXg

ENJOY 2012 !!!

1 gedachte over “Hendrik van Iterson”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven