Henrike Verheijen

20 December. Ik ben op de kerstborrel van de grote uitgeverij waarvoor ik werk.

Ik voel dat ik weer helemaal terug ben. Een en al kracht. Zin in werk. Zie overal kansen, oplossingen. Het is een leuk feest. Allemaal collega’s met wie ik het goed heb. Mensen met wie ik heerlijk heb gewerkt vanaf augustus. Ze gaan los op de dansvloer en dat is een kant die ik nog niet van ze heb gezien op kantoor.

Ik praat met mensen die belangrijk zijn in het project waar ik op dit moment freelance voor ben ingehuurd. Praat met een director die mijn visie wil horen op deze klus. Het is een goed gesprek waarbij hij veel waarde lijkt te hechten aan mijn mening. Geeft me een goed gevoel.

De dag erna sluit ik mijn zakelijke jaar even af voor een korte vakantie.

Ik denk terug aan augustus. Ik begin na een jaar van rust en herstel van een fikse overwerktheid.

Dit project kon niet op een beter moment komen.

Weer aan het werk, maar niet vanuit mijn eigen studio. Fijn op locatie.

Leuke collega’s, bezig met techniek die we met een klein team in de praktijk aan het brengen zijn. Samen vinden we uit hoe dat het beste kan.

Mijn teamleider is Ton Jansen van Luminis. Een inspirerende man.

We staan elke dag met elkaar voor het scrumboard waar hij spart en vragen stelt die me dwingen na te denken over het hoe en waarom van deze klus.

Puzzelstukjes vallen tijdens het werk in elkaar.

Heerlijk.

Zijn adviezen pas ik gelijk toe in mijn eigen bedrijf.

Ik heb het gevoel dat ik weer helemaal weet hoe ik het ga doen. Waar wil ik heen met Instant Impact; hoe, met wie, wanneer…

Tegelijkertijd vallen prive ook deze stukjes op hun plaats.

Ik begin bij Weightwatchers met mijn nieuwe gezonde levensstijl. Fantastisch.

Eet gezond, maar mag af en toe toch een taartje of een frietje. Dit is goed te doen, en ik val rustig af. Ook begin ik weer met rennen. De endorfines boosten door mijn lijf. Ik verleg mijn grenzen en voel me stukje bij beetje weer de oude ik. De ik uit het tijdperk waarin ik mezelf niet zo liet opslokken door mijn werk.

Door de geweldige coach die me in dit jaar ‘thuis’, bijstaat, zie ik dat mijn leven ‘voor overwerkt’ niet ideaal was. Teveel ballen in de lucht, alles zelf proberen te doen, en het liefst zoveel mogelijk uren in een dag proppen.

Zijn advies; ‘Doe jij waar je goed in bent, en zoek hulp voor de rest’ is zeer waardevol. Er komen meer mensen bij het team Van der Velden.

Kinderopvang, Accountant, etc etc.

En ik kan zeggen dat het hier nu echt lekker loopt.

Een extra dikke dankjewel voor mijn lieve Bart, Diede en Juul en familie om ons heen. Ik hou van jullie.

2012, een prachtjaar!

More to come in 2013.

Henrike van der Velden raam 980

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven