Het kleine wonder van Roos van Vugt

 

Roos van Vugt kus je, want Roos van Vugt ken je. Dat had ik ook tijdens onze eerste echte ontmoeting, bij haar thuis (prach-tig huis) aan de dijk van Durgerdam, voor de #mijnmoment fotoshoot. Hoewel ik haar eigenlijk alleen ken van m’n tijdlijn (list: Inspirators) en verder van een twitter- of Instagram-event van @puur, zit ik bij Roos snel op kus-niveau. Roos is een mensen-mens. “Ik hou van mensen, mensen zijn prachtig.”

‘Jij hebt veel empathie, daar moet je wat mee doen’ kreeg Roos te horen na haar studie (Communicatie), tijdens haar eerste baan bij een communicatiebureau (waar ze niet gelukkiger werd). Empa-wattes? Roos, amper 21 jaar, ging zich verdiepen in het woord, liet zich testen en kwam erachter dat ze een volgende stap moest maken. Ze ging vijf jaar werken bij een HR recruitment bureau, ging het communicatievak toch missen en stapte over naar de telecom, naar Ben, volgens Roos “het mooiste merk van Nederland.” Daar leerde ze haar man kennen, met wie ze vier kinderen heeft (toch wel een ding om even te noemen).

Roos: “Samen zijn we er vandoor gegaan, en een tijdje door Spanje wezen rijden. Terug uit Spanje, 12 jaar geleden, ben ik bij Monsterboard gaan werken, op HR-, arbeidsmarkt- en online communicatie. En toen kwam Madrid op ons pad, hebben we de boel hier afgesloten, twee jaar Madrid gedaan, weer teruggekomen naar ons huis in Durgerdam en ben ik bij Deloitte in Rotterdam aan de slag gegaan als social media manager.”

Maandag 3 september start Roos aan haar nieuwe avontuur bij Social Embassy. SUCCES!

http://www.mijnmoment.com/roos-van-vugt/2011

 

8 gedachten over “Het kleine wonder van Roos van Vugt”

 1. Goedemorgen Roos,

  Leuk om je hier zo eens te zien maar vooral ook te horen. Ik vind de video heerlijk. Heerlijk persoonlijk.
  Ik hoop op veel inspirerende verhalen vanaf jouw kant en zie zeker uit naar de volgende blogs.
  Tot je volgende verhaal!

 2. Mooi Roos, die eerste stappen zijn idd geweldig. Succes in je nieuwe job! Mooie bus hebben jullie trouwens, ik herinner me nog dat mijn vader er een had voor ‘de zaak”.

 3. Avatar foto
  Marjolein van Appeldorn

  Jee Roos, wat een mooi verhaal! Ik ken je alleen via Twitter, we hebben elkaar nog nooit ontmoet maar wat vind ik jou toch een mooi mens. Puur & eerlijk. Ontzettend veel bewondering voor je, zeker hoe je werk en kids combineert.

 4. Eventjes handjes schudden bij Powervrouwen en meteen een hele warme indruk van je gekregen. Je Social Media casussen kent inmiddels heel recruitment-land, maar het mooie is juist dat jij met dit korte filmpje veel meer laat zien dan het het bekende merk ‘Roos van Deloitte’ 🙂 Succes met je volgende spannende stap en ik hoop je nog eens tegen het lijf te lopen.

 5. “Roos kus je want Roos ken je”. Ik weet nog dat ik dat deed toen ik je vorig jaar op The Next Web zag. “Huh? kuste ik je nou echt? Hoe goed kennen we elkaar nou?” Moet toch met intuitie en vertrouwen te maken hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven