Mooie van een blog? Het is geen boek

Bas Boerman gaat aan de slag om achter het tapje Over MijnMoment een blog te laten ontstaan die het proces van het project MijnMoment mooi kan herbergen. Ik weet niet goed waar ik moet beginnen, maar het mooie van een blog is dat het geen boek is. Dat ik in het maken van een blog niet in m’n achterhoofd heb dat het ‘definitief’ is. En ik gebruik maar eens een eigen drempelverlager: maak je blog posts niet te lang.

Ik werk graag met de beste en leukste mensen. Rob Captijn is diegene die altijd als eerste bij me op komt als ik daar over nadenk, met Anna-Maria @puur Giannattasio en Marco Derksen op z’n hielen. Sinds twee jaar is daar een belangrijke hemelbestormer aan toegevoegd: webdesign-god en goede vriend Bas Boerman. Hier zit-ie het ontwerp van de site te openen, die ik seconden later voor de eerste keer zou zien zoals hij ‘m had bedacht en zoals ie onveranderd is gebleven.

Bas bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven