I love Bas Boerman

Ik heb Bas Boerman ooit beschreven als ‘het beste wat me in 2010 is overkomen, na de 5D Mark 2 dan’. Ik wilde na een lange periode van bloggen op het TypePad platform eindelijk eens een site die min of meer ‘mijn hoofd’ kon herbergen. Mijn dingen, gedachten etcetera… en dat verpakt in een prachtige omgeving: punkmedia.nl werd a dream come true na de make-over van Bas.

Na twee jaar bedachten we dit jaar samen deze Mijnmoment-site, met deze blog… weer een prachtige, unieke site waarin alle MijnMomenten van de 150 personen uit mijn netwerk mooi gerangschikt in beeld komen.

Wij zijn een maand geleden verhuisd van Arnhem naar Lochem. Het is niet de stad Arnhem die ik mis, maar de mensen. En dan vooral Bas.

De tiende editie van MijnMoment kondigt zich binnenkort aan tussen kerst en oud & nieuw… En volgens Bas moet het een klapperrrrr worden.

Bas, dinsdag even overleg?

1 gedachte over “I love Bas Boerman”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven