Isabel Mosk

14-09-2021, Weesp

Om 07.00 uur word ik met lichte krampen wakker. Spannend, gaat het vandaag dan eindelijk gebeuren? Ik zit ondertussen al op 41 weken en vier dagen. Drie uur later komt de verloskundige langs om te kijken of ik gestript kan worden. Wat blijkt, ik zit al op 5 (!) centimeter zonder het te merken. Cadeautje, denk ik meteen. Voor ik weet zijn wij onderweg naar Tergooi in Blaricum.
Het bad is al klaargezet, maar alles gaat zo snel dat ik het heerlijke warme water niet eens heb aangeraakt. Na anderhalf uur word ik voor de tweede keer mama van een prachtige zoon Magnus. Hij doet zijn naam eer aan met zijn 4096 gram. Ik roep wel 10 keer “Hij is er, hij is er” en sluit het af met: “Dit hoef ik gelukkig nooit meer te doen”. Wat zijn we blij met onze jongste spruit! De liefde en emoties die vrijkomen is onbeschrijfelijk. Wat blijft het uniek om dit mee te mogen maken. Als wij naar opa en oma bellen om Magnus voor te stellen aan zijn grote broer Benja, is z’n eerste opmerking: “Jeej, mama kan weer fietsen met mij”. Wat ben ik tevreden in het hier en nu met ons gezin van vier. Alles is goed.

4 gedachten over “Isabel Mosk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven