Isabel Mosk

2012 stond in het teken van liefde, vriendschap en reizen.

22 juni 2012 werd de tweede liefde van mijn leven geboren: neefje Tim. Nooit geweten dat ik zijn allergrootste fan zou worden. Tim zorgt voor extra blijdschap, geluk en liefde in onze familie. Wanneer ik mijn broer en vader met Tim zie spelen, dan veranderen zij van stoere mannen naar een zorgzame vader en opa. Erg mooi om deze kwetsbare kant te zien, deze kleine dingen maken het leven bijzonder!

Tim Isabel Mosk

2012 was wederom het jaar van reizen. Argentinië, Chili, Canada, Vlaanderen, Westkust U.S.A., Hawaï en Düsseldorf. Het zijn allemaal bijzondere plekken op aarde. Wat was mijn reismoment van 2012?

In oktober heb ik samen met een goede vriendin een roadtrip gemaakt langs de Westkust van de U.S.A. en Hawaï. Hawaï was altijd mijn droombestemming en een roadtrip door de U.S.A. stond ook al enige tijd op mijn bucketlist. Deze reis was bijzonder door de momenten die wij met elkaar meemaakten. Het was een soort “Thelma & Louise” reis, met uitzondering van het einde. Twee vriendinnen die drie weken plezier maken, goede gesprekken hebben, verdriet delen, veel lachen, genieten van al het moois en realiseren dat hun vriendschap bijzonder is. Deze reis heeft mij laten inzien wat vriendschap voor mij betekent en hoe gezegend ik ben met de bestaande, maar ook met de nieuwe vriendschappen.

Isabel Mosk zee 980

2012 was ook het jaar van de uitdagingen. 1 februari 2012 startte mijn nieuwe uitdaging bij Think! Amsterdam. Wat heb ik veel geleerd bij het opzetten van het kantoor hier in Europa! Zo ben ik erachter gekomen dat veel mensen je met liefde willen helpen. Van advies- en sparmomenten tot persoonlijke gesprekken, met af en toe een traan aan de telefoon. Dit jaar kwam het allemaal voorbij en heftiger dan ooit. Deze mensen geloven allemaal in mij. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik meer in mezelf ging geloven en dat ik dichtbij mezelf moet blijven. Eigenschappen waarvan ik hoopte dat ik deze had maar uit onzekerheid vaak niet erkende, werden door anderen juist bevestigd.

Nu kan ik oprecht zeggen dat ik in mezelf geloof, dat ik de dingen doe die ik leuk vind en waar mijn hart en passie ligt. De mensen die mij hierbij geholpen hebben, wil ik dan ook hartelijk danken!

Liefs Isabel

11 gedachten over “Isabel Mosk”

 1. Avatar foto
  Maria van den Bg

  Wow Isabel! Inderdaad een mooi jaar voor je geweest en je kwam nog eens ergens ;-).
  Zo te lezen ben je als individu geweldig gegroeid en blijf je dicht bij jezelf! Chapeau!

 2. Avatar foto
  Maria van den Berg

  Zie opeens dat ik sneller typ dan mijn Ipad aankan…. Natuurlijk heet ik niet Maria van den Bg, maar Maria van den Berg….

 3. Avatar foto
  Anneli Rispens

  Stoere chick ben je! Die met recht in zichzelf gelooft. Hopelijk brengt 2013 je nog meer mooie reizen, verhalen en vriendschappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven