Jan Dijkgraaf deelt speldenprikken uit

Zoals zo veel early adopters ben ik begin 2007 verslaafd geraakt aan twitter, zoals zo veel early adopters is dat gebeurd door de first adopter, niemand anders dan Erwin Blom. Vervolgens besmet je anderen met het virus, Anna-Maria Giannattasio, Rob Captijn en Jeroen Mirck die je jaren later wijzen op Jan Dijkgraaf, die ook op twitter te vinden is. Jan Dijkgraaf werd voor de 2010 editie van Mijnmoment een MUST om binnen te halen, volgens Anna-Maria… en ja, Anna-Maria’s wil is wet.

Jan Dijkgraaf opent vanaf dat moment ieder jaar Mijnmoment. Is altijd de eerste die reageert. En zal dat dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer doen. Jan is net als Rob Captijn nogal rap en scherp van pen. Rob die ooit als columnist van FZ aan een thema, of woord genoeg had om een halfuurtje later een scherpe, prikkelende en humorvolle column neer te leggen… Jan Dijkgraaf had ik binnen een dag, oké niet overdrijven binnen twee dagen als eerste binnen. Een record. Hij twitterde: “Zo, hoogtepunt voor @punkmedia klaar. Nu maar hopen dat er niks meer gebeurt in 2011. Niks hoogtepunterigs dan” en mailde me “Kijk maar of het wat is. Groet, JanD”

Hij houdt niet van zoetzappig, maar vooral van drama… en hijzelf ziet Mijnmoment als jaarlijks podium om wat ‘speldenprikken uit te delen’.

Naar mijnmoment.com/jan-dijkgraaf/2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven