Jan Willem Alphenaar

Dit jaar weer gevraagd om aan dit fantastische project van Henk Jan mee te werken. Vorig jaar schreef ik over de ziekte van mijn vrouw (mijnmoment.com/jan-willem-alphenaar/2011). Aan die situatie is niets veranderd. Dus helaas kan ik daar geen positief stuk over schrijven. En dat is wel wat ik dit jaar wil bijdragen aan Mijnmoment. Een positief stuk.

En ja, ik heb iets positiefs te melden. Eind maart 2012 zat ik om de tafel met David van Iersel, een uitgever uit Eindhoven. Er moest maar eens een boek komen van mij. Tijdens dat eerste gesprek wist ik de titel al: SIMPEL. We waren snel rond, zoals dat hoort in Eindhoven. Lullen en meteen poetsen.

Eind mei kwam het boek terug van de drukker.  Wat een ervaring is dat, je eerste eigen boek. En omdat het boek al op voorhand 300 keer verkocht was, mocht ik meteen aan de slag met signeren.

signeersessie

Het boek is nu op. Uitverkocht. En of er een tweede druk komt, moet ik nog bepalen. Ik heb namelijk nu het schrijfvirus te pakken en in het eerste kwartaal van 2013 komen er drie andere boeken van me uit. Dat klinkt veel, maar als ADHD’er met veel inspiratie is dat een prima uitlaatklep. En tenslotte is dat ook wat ik wil. Kennis delen. Dag en nacht.

1 gedachte over “Jan Willem Alphenaar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven