Jarno Duursma

Mijn moment van 2012 was op 29 oktober 2012. Ik rij naar huis na een geweldige avond van de Social Media Club Groningen (SMC050), waar ik organisator en kickstarter van ben. En tijdens de rit naar huis vallen opeens alle stukjes van mijn persoonlijke en zakelijke puzzel op z’n plek. Hoe cliché ook. Aan de puzzel heb ik lang gesleuteld. Alles heb ik zelf opgebouwd vanaf de eerste kruimel.

Mijn moment gaat eigenlijk over het aangaan van onzekerheid. In mijn familie stroomt bijvoorbeeld geen druppel ondernemersbloed. Het kiezen voor zekerheid is gemeengoed. En dan is het eigenlijk niet zo vreemd dat je een paar nachten letterlijk wakker ligt over het starten van je eigen bedrijf met de verantwoordelijkheid van huis en gezin. En het dan toch doen. En dat het dan op 29 oktober op de snelweg A28 voelt alsof je net twee kopjes geluk met melk en suiker hebt gedronken. Dat is mijn moment.

7 gedachten over “Jarno Duursma”

  1. Heb altijd geweten, dat je meer zou doen, dan alleen maar bij een organisatie werken. Talent, kwaliteit en enthousiasme..

    “Je oogst het dubbele van wat je zaait”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven