Jeroen Diks

Jeroen Diks, videographer

Dat beeld, van die 500 applaudisserende mensen voor je, was voor mij echt een hele bijzondere ervaring en voor mij een kroon op 2011.

Op het moment van schrijven, een kwartier voor mijn 24e verjaardag, kan ik terug kijken op een in mijn ogen heel mooi jaar. Ten eerste aan het begin van het jaar mijn HBO diploma Communicatie & Multimedia Design op zak om vervolgens full time aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf Rebel Film. Aan de ene kant toch wel een droom, aan de andere kant omdat ik simpelweg geen baan kan vinden. Niet omdat mijn diploma niet voldoet, of mijn showreel niet goed genoeg is, simpelweg vanwege onvoldoende ervaring. En dat wilde ik juist zo graag opdoen bij een tof, jong bedrijf.

Nu is dat ook goed gelukt, maar dan met mijn eigen zaakje! Veel mooie momenten om uit te kiezen, bijvoorbeeld als cameraman op het podium staan met Ali B en Guus Meeuwis, maar de film Ik & Emma steekt er voor mij toch bovenuit. De film gemaakt door studenten en young professionals, waar ik zowel het camerawerk als de belichting voor heb verzorgt. 16 keiharde draaidagen met ongeveer 10 kanjers werd beloond met een staande ovatie van meer dan 500 man in een overvolle grote zaal in de Schouwburg Arnhem en een groot geldbedrag voor het goede doel. Dat beeld, van die 500 applaudisserende mensen voor je, was voor mij echt een hele bijzondere ervaring en voor mij een kroon op 2011.

4 gedachten over “Jeroen Diks”

 1. Hoi Jeroen, mooi te lezen dat je gaat voor jouw droom: filmen van mooie dingen. Voel me vereerd dat je in 2012 onze huisfilmer wordt bij de Tussentijd in Maarn! Toch nog een soort tof jong bedrijf op jouw pad, maar dan anders 😉

  Ik kijk ernaar uit met je te gaan werken!

 2. Avatar foto
  Harriet Kollen

  Samenwerkend ondernemen. Dat is jou op het lijf geschreven.
  Met jouw doorzettingsvermogen, creativiteit en rebelsheid en vakmanschap en dat je ook nog gewoon een leuk mens bent kan het niet anders dan dat je nog veel mooist te wachten staat!
  Leuk om in 2012 samen dingen te gaan doen!

  grt! Harriët

 3. Dit jaar ga ik ’t eens omdraaien: ik ga plaatjes van jou maken en jij mag acteren! 😉 Leuk om te lezen dat ook jij in het Tussentijd kamp Maarn bent getrokken….Komen we elkaar vast en zeker ook daar weer tegen!
  ‘k Wens je een heel succesvol creatief 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven