Joey Peters

Een DM op twitter van @punkmedia: “Joey the man! Doe je ook mee dit jaarrrrr? Zou tof zijn…”

Twee keer eerder kreeg ik het verzoek om ook iets te schrijven voor #mijnmoment. Twee keer eerder de kans maar even voorbij laten gaan. Ik vind het namelijk spannend zat. Want als ik praat laat ik mezelf nog niet eens een zin afmaken want die volgende zin kan zoveel leuker zijn en die mag dus best wat eerder.

Het hele jaar 2012 was een moment op zichzelf, die voor mij begon aan het einde van 2011. Na een jaartje werken besloten mijn vriendin Paula en ik een maand naar Thailand te gaan en ik ging haar daar ten huwelijk vragen. Net als het schrijven van #mijnmoment is het lastig te bepalen in welke volgorde je de juiste woorden zet. Dit bleek ook in Thailand geen eenvoudig taak, want wat was ik zenuwachtig. Zo’n moment dat je dan even naast je kijkt, je afvraagt: “is dit het perfecte moment?” en besluit toch nog maar even te wachten op een moment dat misschien beter past. Heel anders dan toen ik Paula voor het eerst mee uit vroeg: “Ik vind je leuk en ik wil weten wat je van mij vind”. BAM! Lekker direct met de deur in huis.

“Wel leuk” was het wat twijfelende antwoord. Niet van mij stuk gebracht heb ik haar toen mee uit gevraagd. We konden stappen in Nijmegen en slapen bij haar zus.

Vervolgens vliegen er 15 jaar voorbij en zit ik met haar op 3 januari in een restaurant in Thailand wat afwezig voor me uit te staren. “Waar denk je aan?” vraagt ze.

Waarop ik haar aankijk en zeg: “Ik zit eraan te denken dat ik jou mijn vrouw zou willen noemen en niet meer mijn vriendin” BAM!

Zij: “Vraag je me nu ten huwelijk?”

Ik voel me zo klein als het kleinste deeltje dat Robert Dijkgraaf bij DWDD zo mooi kan beschrijven en zeg met tranen in mijn ogen: “ja”.

Op 15 september 2012 zijn we getrouwd in Arnhem, de mensen die we hadden uitgenodigd dachten dat ze kwamen voor een verjaardag. Het kwartje viel toen ze Paula en mij zagen grijnzen van oor tot oor in onze trouwoutfits.

De foto is genomen door Paula Arntzen Peters en op de foto zelf ziet u Joey Peters Arntzen op honeymoon in Egypte.

Voor 2013 ga ik wederom stappen zetten om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing, coaching maar vooral ook op persoonlijk vlak. Daarbij ga ik weer enorm genieten van alle fijne mensen om me heen.

7 gedachten over “Joey Peters”

  1. BAM, ja dat is Joey 🙂

    Je bent een geweldig leuke vent! En je stuk is heerlijk ontwapenend, zoals het feest dat ook was! Op naar 2013!

    Paula: dikke complimenten voor je mooie foto!

  2. Je bent een held! Als ik dit lees besef ik me dat ik het best wel mis om met je samen te werken…en tegelijkertijd weet ik dat je precies doet wat je wilt. Vooral doorgaan dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven