John Knappers

John Knappers, High Profile, @BlogpowerNL

Mijn zakelijke moment van 2010? Tja, voor mij was 2010 het jaar van bikkelen. Als verkoper bij een mediabedrijf (High Profile) heb ik er het afgelopen jaar hard aan moeten trekken, en het mooie is, dat het vanzelf meestal goed op mijn pad kwam. Ik kan niet één specifiek moment benoemen, want eerlijk gezegd ben ik als ouwe sales man echt verslaafd aan de kicks. Heb ze dagelijks nodig en als je dan samen met een prachtig team, mooie collega’s, die successen mag binnen halen, dan is dat gewoon genieten. Elke keer weer.

Mijn privé moment van 2009, was makkelijker te benoemen dan dat van 2010. Vorig jaar kregen we een wolk van een kleindochter en ook dit jaar (nu ze deze zomer 1 is geworden) is dat genieten. Maar ja, dan toch mijn moment van 2010. Ik denk dat dit toch 22 november is geweest. Op deze dag besloot ik namelijk, na twijfel en overleg, om op mijn blog Knappers.nl een posting te plaatsen over mijn ziekte. De “bipolaire stoornis” waar ik al 25 jaar last van heb, wat vrienden, collega’s, en een heleboel zakelijke relaties al lang wisten, maar waar ik tot dan toe nooit openlijk op mijn blog over geschreven had.

In mijn drang naar “vrijheid” en behoefte om lotgenoten te kunnen helpen, werd het tijd.

Daar waar nodig geef ik af en toe voorlichting om psychische beperkingen uit de taboesfeer te halen. En in de 3 jaar dat ik nu blogger ben, had ik deze ballon over mijzelf nog nooit opgelaten. Nu we ruim een maand verder zijn, kan ik alleen maar zeggen dat het bevrijdend werkt. Het is gewoon zoals het is, het heeft een plek, en ik kan er ideaal mee omgaan. Weer een stap in dat ellenlange acceptatieproces mogen zetten.

Ik voel me een rijk mens, en ben dankbaar dat ik anderen bij dit proces kan en mag helpen.

Iedereen die dit leest wens ik vooral een gezond 2011, dan komt de rest vanzelf.

Hartelijke groet, John Knappers.

1 gedachte over “John Knappers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven