Joost de Valk

Vlak voor de grens tussen 2011 en 2012, op 23 december, werd ons derde kind en tweede zoontje Ravi geboren, dat zorgde voor wat je dan noemt een “turbulente” start in 2012. Onze andere kinderen groeien natuurlijk ook gewoon door, wat een genot is om te zien. 

Na een paar weken begin 2012 nog genoten te hebben van die kleine begon daarna het andere genot weer: werk. Eind 2010 begon ik voor mezelf, 2011 werkte ik in m’n eentje met wat freelancers om me heen, het thema van 2012 werd al snel duidelijk: professionalisering en groei.

Dat is meteen ook het zakelijke moment van het jaar: in februari kwam Michiel Heijmans in dienst, een geweldige collega die me op vele punten aanvult maar ook een boel werk uit handen neemt. Later in het jaar volgde Mijke, designer in hart en nieren, die bijdroeg aan de professionalisering van Yoast.com op design vlak en bezig is met vele mooie dingen voor 2013. In december kwamen er nog 2 bij:

  • Erwin, de man van Mijke maar bovenal de illustrator van al die geweldige tekeningen die er voor zorgen dat ik bijna nooit meer een foto nodig heb en dus lekker door kan drinken.
  • Thijs, mijn 5 jongere broer, net afgestudeerd, dook meteen vol in het vak en geniet er zichtbaar van, wat heerlijk is om te zien.

Daarnaast zijn we halverwege het jaar een kantoor betrokken in centrum Wijchen, in plaats van uit huis te werken. Eén van de leukste momenten was dan ook een openingsfeestje met vrienden en vakbroeders begin december.

Ondanks een druk zakelijk jaar heb ik vooral ook écht genoten van m’n vrouw en kinderen en de vakanties die we dit jaar hebben gehad. Een van die vakanties, naar Toscane, was ook echt een hoogtepunt op privé vlak, met een specifieke dag in het bijzonder: met onze 3 kinderen door Florence lopen, in de herfstvakantie, schitterend weer, prachtige dag en kinderen die zich vergapen aan al het moois van Florence, heerlijk.

Als ik het zo opschrijf denk ik toch… Wauw. Wat een leven. Dat het nog maar even zo door mag gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven