Joris Leermakers

Het jaar 2012 was zakelijk gezien een goed jaar, en privé met een nieuw hoofdstuk genaamd ‘Mees’.

Mijn Moment 2011 (http://www.mijnmoment.com/joris-leermakers/2011) sloot ik af met het blijde nieuws dat we in 2012 een derde kindje zouden verwachten. En zo geschiedde… Op 22 juni werd onze zoon Mees geboren. Een lief klein broertje voor onze dochters Sterre (7 jaar) en Benthe (4 jaar). Het gezin voelt hiermee echt compleet. Zonder tegenslagen werd Mees gezond geboren, en genieten we sindsdien van elke moment met z’n vijven. Wat kan een baby toch weer een hoop aan emoties en blijdschap losmaken!

Naast de geboorte en het opgroeien van Mees zijn ook de vakanties met het gezin als hoogtepunten bijgebleven. In het voorjaar zijn we, voor het laatst met z’n 4-en, een week op vakantie geweest op de Veluwe. We hebben daar een heerlijk rustige vakantie gehouden, en wat extra energie op kunnen bouwen voor de rest van het jaar.

In oktober zijn we voor het eerst met z’n 5-en op vakantie gegaan. Mijn broer en schoonzus zijn in het voorjaar naar Zwitserland verhuisd. En de herfstvakantie was de eerste gelegenheid voor ons om hen op te zoeken. Een week met goed weer, mooie landschappen en gezellige uitstapjes stond ons te wachten in Zwitserland. Dat gaan we volgend jaar zeker nog eens dunnetjes over doen!

Zakelijk gezien was het weer een goed jaar. Ik heb dit jaar voor een aantal leuke klanten mogen werken als ZZP-er. En er zit een gezonde groei in mijn eenmanszaak. Gevoelsmatig is er wel wat verandert. Begin 2012 zag ik me nog echt als starter, na 1,5 jaar als ZZP-er aan de slag te zijn. Maar inmiddels is dat 2,5 jaar geworden, en dat voelt en klinkt toch meteen een stuk langer.

Voor 2013 hoop ik op een goed, gezond maar ondernemend jaar. Tot volgend jaar!

foto2 copy copy

1 gedachte over “Joris Leermakers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven