Kaj Rietberg

In 2012 ben ik een traject in gegaan van geen bevrediging halen uit mijn werk, bewust bezig gaan met wat ik dan wel wil, naar mijzelf omscholen tot wat ik nu ben geworden als werkend mens. Ik ben sinds maandag 14 april Front-end ontwikkelaar bij Zorgweb. Het is mij gelukt. Het waren spannende tijden voor mij en mijn gezin (of vooral voor mijn vrouw die toch meer op afstand moest toekijken in wat ik deed). Samen hebben we dit geflikt. Hier ben ik trots op. Ik ben dat niet zo snel, maar als ik er rustig voor ga zitten en er over nadenk heb ik dat toch maar gedaan. Dat mag ik best eens over mijzelf vertellen.
Enthousiasme, wilskracht en een duidelijk doel brachten mij naar waar ik nu ben. Ik geloofde er altijd al in, maar nu heb ik gemerkt dat je kan worden wat je wilt als je er maar voor gaat.

Dat was een eerste stap, nu wil ik verder groeien in mijn beroep. Keuzes maken wat ik nu wil leren, dus vooral nadenken over wat ik echt leuk vind. Waar word ik blij van. Ik merk dat in Mijn Momenten het gaat over mijn beroep, maar ik heb gemerkt dat dit hele proces niet gaat om het veranderen van baan, maar over mij als mens. Over hoe ik in de wereld sta en mijzelf de leuke dingen gun. Dat ik doe wat ik wil. Eigenlijk wil ik verder groeien als mens.

Ik kijk nu al uit naar Mijn Moment 2015, weer dat moment van bezinning en terugkijken naar waar ik trots op ben.


Ik ben Kaj Rietberg. Een man met wilskracht, enthousiasme, vrolijkheid. Een man met fijne mensen om zich heen. Een man die er voor gaat zorgen dat hij de dingen gaat doen die hij ook graag zou willen doen.

6 gedachten over “Kaj Rietberg”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven