Kaj Rietberg

Waar ik afgelopen jaar ben gestopt met Mijn Moment 2012 ben ik 2013 verder gegaan. Ik ben verder gegroeid in mijn nieuwe weg. Middels loopbaancoaching, wat ik ervaren heb als fijne reflecterende gesprekken, ben ik gekomen tot waar ik nu sta.
De beslissing was gevallen, ik wil front-end ontwikkelaar worden of simpel gezegd website bouwer. Voor een deel is mij dit al gelukt. Sinds mei loop ik stage als front-end ontwikkelaar, eerst 2 dagen per week en sinds half augustus full-time. Ik leer veel en heb nu ook tijd om te leren. Mijn leerproces geef ik zelf vorm.
Het spannendste staat mij nog te wachten want aan deze beslissing hangt wel het prijskaartje dat ik per 1 maart een andere baan moet/ wil hebben anders krijg ik een uitkering en ga ik qua loon achteruit. Tja, dat wil ik mijn gezin niet aan doen. Ondanks dat we misschien in loon achteruit gaan sta ik achter mijn beslissing. Het heeft veel meer voordelen.
Ik ben vrolijker, gelukkiger, rustiger, geniet meer. Ik heb eindelijk weer het gevoel grip te hebben op mijn leven en geniet er vele momenten van.

Momenteel reis ik 3 dagen heen en weer tussen Meppel en Amsterdam, de andere dagen werk ik thuis. Ondanks de lange dagen geniet ik met volle teugen van mijn nieuwe beroep. Eindelijk ben ik daar waar ik, bijna 30 jaar geleden wilde zijn. Mijn zoektocht is over.


Ik ben Kaj Rietberg (@Kajrietberg), momenteel trainee Front-end ontwikkeling bij SiteGeregeld en Van Ons in Amsterdam. Vanaf 1 maart op zoek naar mijn grootste uitdaging van het moment een baan als front-end ontwikkelaar. Naast mijn liefde voor internet heb ik een vrouw en twee jongens als grote liefdes. Fotografie en mountainbike zijn mijn hobbies.

8 gedachten over “Kaj Rietberg”

  1. Bedankt allemaal. Fijn deze reacties, maakt dat mijn keuze weer iets minder spannend is.
    @Edo, tof dat je meedenkt. Ben laatste bij deze partij geweest om kennis te maken, de eigenaar maakte al snel duidelijk dat ik weer beter het veilige onderwijs in kon gaan. Dus dat is niet de plek voor mij om te gaan werken ๐Ÿ™‚

  2. Kaj een mooie keuze en er vol voor gaan. Minder verdienen is niet erg. Dat is het mooie van ons, we kunnen ons aanpassen. Ook al doet het soms even pijn, de nieuwe situatie went snel. Werk met plezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven