Kaj Rietberg

Kaj Rietberg, @Kajrietberg

Als ik terugdenk aan dit jaar staat er in mijn prive leven 1 moment boven aan. Deze heeft te maken met HJ, de eigenaar van dit weblog.

Al fietsend in Arnhem op mijn racefiets op zoek naar een fietsenmaker zag ik langs de kant van de weg tegenover park Sonsbeek een bekend gezicht. Ik woon niet in Arnhem en was er op vakantie hierdoor was ik verrast door dit moment. Iedereen die dit leest weet het vast al, ik kwam Henk Jan tegen. Hij had net naar de vuilniswagen staan kijken met zijn kinderen en liep terug naar zijn huis. We spraken elkaar even. HJ nodigde mij uit voor een bak koffie, maar op dat moment was voor mij het fietsen en mijn familie belangrijker. Ik wilde de Posbank nog bedwingen. Een plek waar ik graag kom maar niet heel vaak. Daarna wilde ik weer terug naar mijn gezin om samen met hun onze korte hemelvaart vakantie te genieten.

De reden dat dit voor mij mijn moment van 2011 was heeft niet alles te maken met HJ, ondanks dat hij een aardige kerel is. Het heeft te maken met waar ik nu sta in de wereld, de mensen die ik ken door twitter en mijn online leven. Mensen die ik ook toevallig offline tegen kom. Dat maakte het bijzonder. Naast dat dit weekeinde speciaal op deze plek (Arnhem) uitgekozen was door mijn vrouw omdat ik me daardoor kon voorbereiden op de 150km van de Jan Janssen Classic die later in het jaar verreden werd. O ja, het was ook een aanbieding :-). Maar geweldig dat mijn vrouw speciaal voor mij regelde dat we in Arnhem waren voor een paar dagen.

Kaj Rietberg

kajrietberg.nl

@Kajrietberg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven