Kevin Van der Straeten

Kevin Van der Straeten, uitgever Eventplanner

Zakelijk moment 2010. Dat is zonder twijfel de lancering van mijn eerste boek: EVENTS (www.eventplanner.be/boek/). Het is een must-have handboek voor zowel ervaren als onervaren organisatoren en opdrachtgevers van (bedrijfs)evenementen en -feesten geworden.

Hoewel ik het hele proces om een boek te maken serieus onderschat heb, heb ik er van genoten om samen met tientallen eventprofessionals te werken aan een uniek naslagwerk voor en door de evenementensector. Als je dan ziet dat het boek zo snel over de toonbank gaat dat we amper enkele weken na lancering al bijna helemaal door onze voorraad zitten en er dagelijks erg leuke mailtjes van lezers binnenkomen geeft dat erg veel voldoening.

Privé moment 2010

Ook hier heb ik niet lang over moeten nadenken! Mijn privé moment voor 2010 is finishen in de New York City marathon. Een jaar geleden heb ik beslist om voor mijn eerste marathon te trainen. Op 7 november was het dan zover. Een 42,195km lange loop door de Big Apple met meer dan 2.000.000 supporters langs het parcour is een once-in-a-lifetime ervaring. Na exact 3:45min ben ik over de finishlijn gelopen. Een overweldigend moment. Pijn, vreugde en ontroering. Ik had het gehaald! Iets trager dan gehoopt, maar toch niet slecht voor een eerste marathon. Voor 2011 heb ik me alvast voorgenomen aan mijn eerste triathlon deel te nemen!

kevin_van_der_straeten_new_york_marathon_1000

1 gedachte over “Kevin Van der Straeten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven