Laat me ajb weten als ik kan helpen

Hoi lezers, hoi Mijnmomenters… lekkere on- en offline sekte van me.

Ik kreeg net – van @erikvisser – een DM naar aanleiding van m’n vorige blog post over de Mijnmoment online documentaire (online klinkt sexier dan internet, vind je ook niet?). “Mooi man. Krijg ingehouden kriebels in mijn buik. Wordt een prachtige 10e. Als ik je ergens mee kan helpen laat het me ajb weten.”

Ik ben niet zo’n samenwerker geef ik toe. Ik ben bang dat projecten uit mijn handen glippen, dat ik de regie verlies over eigen creaties als mensen me overtuigen dat ik het anders moet aanpakken, of als mensen ineens de leiding gaan nemen als ik dat kennelijk toesta… Is nog weleens gebeurd, en natuurlijk, dat krijg ik ook snel met mijn ‘see what happens – punkmentaliteit’ in combinatie met mijn softe karakter van moeilijk nee kunnen zeggen. Dan wordt er weleens over me heen gelopen, en verlaat ik mijn project via de achterdeur. Meestal was het dan ook niet zo’n goed doordacht project, maar een experiment.

Alleen ben ik toch ook een sociaal dier….

Anyway, ik krijg wel vaker de vraag hoe mensen mij kunnen helpen hierbij… en dan weet ik dat niet zo eentweedrie.

Maar mocht je je geroepen voelen me te adviseren, of me ergens mee te willen helpen in dit project. Let me know.

Mail me op info@punkmedia.nl

Thanks, joehoe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven