Laura Babeliowsky

“Hoe ben jij wakker geworden?” is een vraag die “wakkere” mensen, zo’n 12 % van de bevolking, ze worden ook “complotdenkers” genoemd, vaak aan elkaar stellen.

Sommige mensen zeggen: “Door de moord op Pim Fortuyn: het was heel gek dat die politiemensen al klaarstonden om Van der G. te arresteren”. Anderen zeggen: “Door MH17. Ik vond het vreemd dat de media algauw wisten wie de daders waren, terwijl het onderzoek nog moest plaatsvinden”.

Bij mij kwam het door de affaire Demmink. Daar was zo overduidelijk iets fout dat ik van de ene dag op de andere al mijn vertrouwen in politiek, overheid en media verloor.

En dat is nooit meer teruggekomen.

Ik lees geen kranten meer en kijk nooit meer TV. Ik wil vrij zijn van leugens en indoctrinatie.

Wakker worden is pijnlijk. Daar ging 2015 over. Ik moest helemaal opnieuw bepalen wie ik was en wat ik wilde in deze wereld.

Het is ook gevaarlijk om wakker te zijn.

Veel mensen verliezen hun respect voor je. Ze schieten meteen in de stand om de bestaande orde te verdedigen. Ze zijn niet nieuwsgierig, ze stellen geen vragen. Ze mogen tegen je schoppen, vinden ze. Als het niet op het journaal wordt verteld, geloven ze het niet. Ze zijn bang, voor hun baantje, hun reputatie en hun kansen in de maatschappij.

“Mijn moment” is op 18, 19 en 20 november geweest, toen ik mijn event hield voor meer dan 300 mensen. Het moment dat ik me opnieuw realiseerde dat ik niemands brood hoef te eten en dus niemands woord hoef te spreken.

LauraBabeliowskyReuzensprong2015

Zelfvoorzienendheid is de sleutel. Ik ben intens dankbaar dat ik ook mijn klanten daarmee kan helpen. 


Laura Babeliowsky is eigenaar van Bouw een Bloeiend Bedrijf BV, dat kennisondernemers als coaches, trainers en adviseurs helpt om (HEEL) goed te verdienen en succesvolle ondernemers te zijn. http://www.bouweenbloeiendbedrijf.nl

1 gedachte over “Laura Babeliowsky”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven