Laura Babeliowsky

Mijn moment 2014 gaat over een moment in maart. Ik zat te werken en af en toe op Twitter te kijken. Zo viel mijn oog op de hashtag #demmink. Ik ging de hashtag volgen.

Ik had al eerder van Demmink gehoord. De man die de hoogste functie op het ministerie van justitie innam, werd al jarenlang verdacht van kinderverkrachting. Maar uit allerlei onderzoeken zou blijken dat hem geen spatje blaam trof. Nu voor het eerst werd een openbaar getuigenverhoor gehouden over deze zaak, aangespannen door een stichting, de Roestige Spijker.

Journalisten die er bij waren, twitterden over het verhoor en ik viel van de ene schokkende verbazing in de andere. Politiemensen vertelden hoe hun onderzoek van de zaak van hogerhand kapot werd gemaakt. Getuigenissen van verkrachtingen kwamen boven tafel. Ik hoorde herinneringen van gevangenisdirecteuren, die hadden vernomen dat Demmink “jongetjes liet bestellen”. Ondertussen was Demmink al die jaren alleen maar in rang gestegen.

Ik wist niet wat ik las. Ik dacht: “Dit zal morgen in alle kranten staan. Dit komt op het journaal. Het hele parlement staat op. Als één man.”

Maar niets van dat al. De 150 leden van het parlement hielden zich muisstil.

Kranten wijdden er piepkleine stukjes aan, waarbij de getuigen op subtiele wijze in diskrediet werden gebracht.

Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard, zo zegt men. Als de media hierover logen, waar logen ze dan eigenlijk nog meer om?

Decennialang heb ik dagelijks 2 kranten gelezen en iedere dag het journaal gekeken. Was ik decennialang volgestopt met leugens?

Via de hink-stap-sprongen van hyperlinks in de #demmink-timeline ben ik in een “parallelle” wereld terechtgekomen, een soort van achterkant van de wereld waarvan ik het bestaan niet wist.

In die wereld woon ik nu.

Sommige mensen noemen ons “gekkies”, maar wij zelf noemen ons de “wakkeren”. Wij zijn wakker geworden van de brainwash waarin de mainstreammedia ons gebracht hebben. Wij zijn een wereldwijde groep.

En het is allemaal nog veel erger dan ik vermoedde. Gruwelijker, wreder, crimineler. (Letterlijk) satanischer.

Op verjaardagsfeestjes moet ik me vaak inhouden. “Wist jij dat de wereld in handen is van een steenrijke sekte die de duivel aanbidt? Zij hebben alle banken in handen. Eén van hun agendapunten is dat we pedofilie “normaal” gaan vinden.”

Toch wil ik het aan iedereen vertellen. Iedereen moet dit weten!

Sommige zeggen mensen: “Wat heeft je toch zo geraakt in die Demmink?”

Dan antwoord ik: “Hoe komt het dat het jou NIET raakt?”

Wat ik begrijp, is dat het mensen niet raakt, omdat ze verkeerd geïnformeerd zijn. En dat had net zo goed mezelf kunnen treffen. Ik was geraakt omdat ik in realtime de getuigenverslagen op Twitter las. Als ik erover in de krant had gelezen, was dat niet gebeurd. Want dan had ik een vals beeld gekregen.

Daarom wil ik me nu inzetten om te zorgen dat iedereen het weet.

Vandaar ook dit “moment”.

Geraaktheid schept verantwoordelijkheid.


Laura Babeliowsky is oprichter van het bedrijf Bouw een Bloeiend Bedrijf BV, dat ZZP’ers helpt alle klanten te vinden die ze nodig hebben en daarmee heel goed te verdienen. bouweenbloeiendbedrijf.nl

55 gedachten over “Laura Babeliowsky”

 1. Avatar foto
  gabriëlle van der linden

  is afschuwelijk als je gaat beseffen hoe wij al decennia bedrogen en belogen worden .
  ik kijk nu naar buitenhof en zie en hoor het nu live en blijf me verbazen .
  te griezelig voor woorden !

 2. Hulde! Ik vraag me exact hetzelfde af. Iemand is pas schuldig als de rechter dat heeft uitgesproken. Maar…waar blíjft dat proces dan? Haal de deksel van deze pot, de waarheid boven tafel graag! Tot die tijd zijn we complotdenkers, toch?

 3. Avatar foto
  Rob van Surksum

  Hopelijk wordt deze beerput snel geopend. Ik denk dat er heel wat politieke kopstukken gaan rollen. Las pas ook over het ronde huis in Nunspeet. Misselijkmakende duivelse praktijken. 2015 het jaar van de waarheid !!

 4. Avatar foto
  Heleen van Surksum

  Goed stuk, het is allemaal nog erger dan dat je hier leest ronduit misselijkmakend. Hoop dat dit allemaal bekend wordt, internet is niet meer te stoppen maar de reguliere media wel

 5. Avatar foto
  Martha van Loij

  Dank je wel, Laura! Hopelijk gaan er meer mensen de waarheid vertellen. Deze elite, die andere mensen ge- en misbruiken om zelf buiten schot te blijven, moet worden gestopt. Binnenkort zal hoogmoed voor de val komen en in die val zullen veel kopstukken worden meegetrokken. Gelukkig zijn er inmiddels heel veel wakkeren die ervoor zullen zorgen dat deze doofpot nooit meer zal sluiten.

 6. O Laura! Wat ontzettend herkenbaar jouw moment! Heel erg goed omschreven en wat dapper dat je deze gruwelijke waarheid naar buiten wilt brengen. Hopelijk dat meer mensen je voorbeeld gaan volgen! Warme groet judith

 7. Verrassend dat jij dat niet bent Aartjan 😉
  Ik geloof (nog) niet in een allesomvattend complot; ik geloof wel dat er een achterkant van het nieuws en een achterkant van het algemene beeld bestaat wat bepaald geen schoonheidsprijs verdient.
  Het “recht” zoals wij graag geloven dat bestaat en dat de basis vormt van onze samenleving heeft heel wat meer kantjes dan de meesten van ons beseffen – en rechtvaardigheid hoort daar eigenlijk helemaal niet bij.

  De mensen op het pluche hebben er alle belang bij om de status quo te handhaven en de logica van wat er gebeurt is volgens mijn bescheiden mening dan ook meer op die voorwaarde gestoeld dan op enig andere overtuiging. Inclusief rechtvaardigheid, democratie en vrijheid.

 8. Verrassend dat jij dat niet bent Aartjan 😉
  Ik geloof (nog) niet in een allesomvattend complot; ik geloof wel dat er een achterkant van het nieuws en een achterkant van het algemene beeld bestaat wat bepaald geen schoonheidsprijs verdient.
  Het “recht” zoals wij graag geloven dat bestaat en dat de basis vormt van onze samenleving heeft heel wat meer kantjes dan de meesten van ons beseffen – en rechtvaardigheid hoort daar eigenlijk helemaal niet bij.

  De mensen op het pluche hebben er alle belang bij om de status quo te handhaven en de logica van wat er gebeurt is volgens mijn bescheiden mening dan ook meer op die voorwaarde gestoeld dan op enig andere overtuiging. Inclusief rechtvaardigheid, democratie en vrijheid.

 9. Had het ook liever niet meegemaakt, Aartjan, dat ik nu wat jij noemt een “complotdenker” ben. Ik noem dit zelf niet zo. Tot in februari dit jaar geloofde ik gewoon nog alles wat ik in kranten las en op TV zag. Maar voor mij is het kwestie van logisch denken. En ik ben niet de enige. Dat wil niet zeggen dat ik het leuk vind… heb vaak heimwee en verdriet om het verlies naar de tijd dat alles nog “onschuldig” leek te zijn.

 10. Laura, je bezwaren tegen de manier waarop de zaak Demmink verloopt kan ik me voorstellen. Ik vind dat ook raar overkomen maar heb wel vertrouwen in de interne hygiene van onze democratie.

  Zelfs als iedereen binnen justitie zou samenspannen om deze man buiten schot te houden, zijn er nog altijd andere bewegingen die recht zullen doen aan de mogelijke slachtoffers. Zoals de 6 voormalige gevangenisdirecteuren die in september aangifte hebben gedaan tegen minister Opstelten in verband hiermee. En mensen zoals jij, die ons wakker houden en ons wijzen op mogelijk onrecht.

  Misschien begrijp ik je artikel verkeerd hoor, maar door wat je schrijft lijkt het dat je erin gelooft dat de banken in handen zijn van een steenrijke sekte die de duivel aanbidt en die wil dat we pedofilie normaal gaan vinden. Ik maak me eerlijk gezegd een beetje zorgen om je als dat zo zou zijn.

 11. Aart-jan, je moest eens weten.de beerput is oneindig dieper dan jij durft te geloven. In dat opzicht stelt het geval Demmink niet eens zoveel.voor.

 12. Ik kan me dat voorstellen, Aartjan, dat je dat vreemd vindt. Het is ook te bizar voor woorden… Ik zeg het niet zomaar, het is gebaseerd op onderzoek. Mocht je het verre van je willen werpen, heb ik er alle begrip voor. Zelf wil ik er mijn ogen niet voor sluiten.

 13. Avatar foto
  Aartjan van Erkel

  Interessant artikel: “Een kwestie van wantrouwen”. Vooral de passage over de fundamentele attributiefout (een begrip uit de sociale psychologie) kan veel duidelijkheid geven over de reden dat het geloof in massamedia die ons een rad voor ogen draaien zo sterk kan zijn. http://www.skepsis.nl/complottheorie.html

  Prima om te twijfelen aan de mainstream-opvattingen en -media, maar blijf ook kritisch kijken naar de verklaringen of beerputten waar je ze voor hebt ingeruild…

 14. Ik hou helemaal niet van complotdenkers, maar als je in die weken van de Demink-zaak dit soort artikelen in de Volkskrant leest, dan is dat op zijn minst ZEER OPMERKELIJK:
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/profiel-joris-demmink-hij-verstaat-de-levenskunst-die-valt-niet-om~a3607092/

  Zeg nou zelf: zo gaat een kritische krant toch niet schrijven over een ambtenaar die onder vuur ligt over een zeer gevoelig onderwerp? Juist door dit artikel gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen. Het is raar dat een krant als de Volkskrant op zo’n moment zo’n positief profiel neerzet. Echt vreemd.

 15. Artikel gelezen Ellen, wat vind je er zo raar aan? Een profiel met een beschrijving van zijn persoon met positieve en negatieve aspecten. De meeste uitspraken zijn meningen van mensen uit zijn omgeving, en dat staat er ook gewoon bij. Vanwaar je alarmbellen?

 16. Aartjan weet niets. Zalige onschuld. Als een kind in Dresden op 12 feb. 1945. Vol vertrouwen in het zelfreinigend vermogen van prins Bernhard zijn BV. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten zeker. Man, man……

 17. Wel opvallend dat het skepsisverhaal een illustratie toont van de twin towers. Het officiele verhaal van 9/11 is juist na al die jaren onderzoek aantoonbaar bij elkaar verzonnen, waardoor de vraag rijst: wie vertegenwoordigt de stichting skepsis?

 18. Heel goed dat dit meer en meer openbaar wordt besproken, dat de Demmink-zaak eens goed wordt opengebroken en dat het hele netwerk waar dat van Dutroux bij verbleekt, wordt opgerold. Er is een ommekeer gaande, de wakkeren vermeerderen dagelijks. Gelukkig is Laura’s moment het moment van velen geweest het afgelopen jaar. Hulde!!

 19. Het is jammer dat het geval Demmink in MSM zich concentreert op zijn vermeende pedofilie. Dit scoort en het schept verwarring. Emo zet de toon. Juist dát komt de autoriteiten goed uit. Er is n.l. iets veel ernstigers aan de hand dat onze rechtsstaat betreft. Een zekere Koerd ‘Baybasin’ zit ten onrechte, ik geloof 17jr, vast in een Nederlandse gevangenis. Ik durf dat te beweren omdat zojuist een boek is verschenen (Verknipt Bewijs van Ton Derksen) waarin hij wetenschappelijk aantoont dat de gronden waarop deze Koerd achter de tralies zit vals zijn. Dit is onder verantwoordelijkheid van Demmink gebeurd, waaruit wellicht kan worden geconcludeerd dat Demmink chantabel werd voor de Turkse overheid. Dáár gaat de zaak over en er zijn té veel mensen van Justitie die er weet van hebben en genoeg redenen hebben om de doofpot dicht te houden. Ton Derksen is overigens degene die alles op alles zette om Lucia de Berk vrij te krijgen . Wil je meer weten over de zaak Baybasin ga dan naar de website van Bakker Schut van Adèle v.d. Plas.
  http://www.bs-foundation.nl/

 20. Avatar foto
  corrupte bende

  De hastag demmink brengt je terug naar de gelederen van indoctrinatie via geloof en alle ellende die daarmee samenhangt.
  Goebbels was jaloers geweest op de huidige reguliere mediaberichtvoering in oa Nederland. Andere (ge)luiden krijgen geen kans. Spindocters, staatstrollen en door criminele ministers van justitie betaalde advocatenmaken er een malle bende van en dat is erger dan de hele demmink an sich. Als al het tuig om jd heen berecht wordt , desnoods via volkstribunaal, op alleen al .lopende aanklachten dan mag demmink van mij vrijuit en is er veel bereikt. Helaas is het gros van de nederlanders murwgeslagen van cognitief dissonante overtuigingen die de genepte welvaart ons gebracht heeft. Die mensen zijn niet in staat zelf te denken, en daarop loop je vaak sociaal vast als compleetdenker

 21. Indien zoals Kat stelt de satan middels (kinder)offers heerst dit gedurende een gestelde tijd doet en middels Openbaringen het getal 666 als het getal van het beest aanwijst dan dit; tot Genesis 6 de schepping in 66 boeken waarbij in het 666ste vers de dood van Abraham wat nu 6×666 jaren (ca 1985vc) is geleden, er een (eind)tijd komt voor deze offer zondaars wat is de les van 666 dan?
  Dat dit werelds is,,, vanaf lange tijd terug offers worden gepleegd omwille aanzien en macht.
  En daar een einde aan komt,, volgens de (bijbelse)getallen tenminste!
  Demmink en zijn zieke.vrienden krijgen de.medicatie zij verdienen,,.

 22. Welkom bij de club Laura!

  Wie onderzoek doet naar onze overheid moet bereid zijn af te dalen in de diepste gekrogten van de zware criminaliteit en zal steeds de ervaring opdoen dat de werkelijke situatie nog veel erger is dan vermoed. In 2006 is een wetenschappelijk onderzoek afgerond naar het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit deze zorgvuldig verzwegen vorm van georganiseerde misdaad bestaat. Daarmee is de nederlandse overheid heimelijk een grotere bedreiging voor onze samenleving geworden dan alle door burgers gepleegde misdaden in ons land bij elkaar. Dit is het rechtstreekse gevolg van het in 1996 aangenomen “Pikmeerarrest” (onder minister Winnie Sorgdrager) waarmee het overheidspersoneel strafrechtelijke immuniteit heeft verkregen. Helaas horen we minister Ivo Opstelten hier niet over spreken op het 8-uur journaal: hij vindt dat misdaad moet blijven lonen!

  Bron: “overheidscriminaliteit als specimen van organisatiecriminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht (2006).

 23. beste laura , hartelijk dank voor je moed om eerlijk te zijn over de mogelijkheid dat we al tientallen jaren dag in dag uit door de kranten worden voorgelogen, sinds 2012 verkeer ik in een permanente staat van schock over alle dingen die ik ontdekt heb over hoe we voorgelogen worden vanaf de eerste dag dat we op de planeet komen tot ver na de laatste. Gelukkig komen er steeds meer mensen deze achterkant van de leugen tegen en het geeft me meer moed dan je vermoeden kan dat iemand als jij hier ook voor uit durft te komen Dank je wel.

 24. Onpasselijk dat de auteur onterecht wordt beschudligd van hetgeen de Staten Generaal en hun propaganda poogt te doen, het verzinnen van complotten. Zoals het Al Quaida complot, een complot dat voor iedereen met enige korte geschiedenis kennis van de inval door de Sovjet Unie in Afghanistan zichtbaar is als een dekmantel. Ook het vermeende complot van de Serven in Joegoslavie is gelogen, leugens na geheimhouding is hetgeen wat hier speelt. Spindocters zijn soms complotdenkers, Laura lijkt me het tegendeel van spindocter. Er is ook geen complot van mensen die terechte verdenkingen uiten, want de documentatie omtrent het gebruik van minderjarige prostituees door Demmink en anderen in topfuncties is uitstekend gedocumenteerd. En ook logisch, want is om chantage mogelijk te maken, chantage die veel politieke beslissingen zelfs ingediende moties verklaart.

 25. O ja, nog even een naschrift. Ik raad iedereen aan die zich een mening vormt, louter op basis van NOS journaal, radio 1 en snelle commerciële nieuwsbronnen, om meer zelf op onderzoek uit te gaan. Wij Nederlanders hebben altijd de mond vol over de Amerikanen die zo dom zijn. Het tegendeel is waar. Zij zijn verstoken van ongecensureerd nieuws. En wij zijn niet beter af, al denken we van wel. Na de val van de muur heeft er een coup in slow motion plaatsgevonden. Onze volksvertegenwoordigers, wetenschappers, MSM-journalisten kunnen niet anders meer doen dan wat van hen wordt verwacht. Anders is het einde carrière. Dit klinkt misschien overdreven. Echter, vraag je b.v. eens af; privatiseringen, hoeveel procent van alle bevolkingsgroepen ter wereld wil dit nog? Toch gaat het gewoon door. Waarom gaat dat dan gewoon door? Zijn er misschien machten (grootzakelijke) die inmiddels iedereen in de tang heeft? Vraag je eens af hoe het komt dat het vrijhandelsverdrag (TTIP) tussen de EU en US zó wordt opgesteld dat landen voor de rechter kunnen worden gesleept vanwege wet- en regelgeving die hun winsten in de weg zetten. En waarom zegt Nelie Kroes in een interview: ‘Ach, soevereiniteit….dat is iets voor bij de open haard’. En als de EU dan zo belangrijk is voor ons, waarom horen wij dan op het journaal nieuws over de kerstloterij terwijl op dat zelfde moment duizenden Spanjaarden protesteren in diverse steden. Hoe komt het toch, dat na het neerhalen van de mh17 men diezelfde dag al wist dat Poetin de kwaaie pier was?
  Zou best kunnen hoor? Maar terwijl het onderzoek is nog gaande is, wordt de Russische economie al onderuit gehaald door het Westen. En zo kan ik nog ff doorgaan. Mark Twain zei eens: ‘Mensen laten zich liever in de maling nemen dan dat zij toegeven dat zij in de maling worden genomen’. Een goede quote en nog altijd relevant. Democratie is altijd iets geweest waarvoor gestreden werd. En daar wil ik het maar bij laten.

 26. Dank jullie wel allemaal voor jullie reacties. Begrijp dat ik niet de enige ben die het gevoel heeft buiten de normale wereld te zijn gevallen. Dat is helemaal niet gemakkelijk, Tom, en als je daar eenmaal bent, kun je nooit meer terug.

 27. Deze meneer Aartjan is een geslepen trol, die zich op een pseudo-nette en ,,deskundige” manier in de discussie mengt en heel vriendelijk en netjes dit forum en beheerder Laura op een sluipende manier probeert onderuit te schoffelen. Deze Laura heeft 200% gelijk en het is beter om op zulke trollen nooit te reageren, en indien mogelijk een i.p. ban te geven. Wat die Aartjan doet zie je op letterlijk ALLE forums waar belangrijke zaken besproken worden. De wereld wordt inderdaad geregeerd door zware criminelen en tyrannen, maar het probleem zijn niet die lieden, maar het volk ZELF dat voor 90% braaf met een pot bier en een zak chips achter de tv voetballen kijkt en spelletjes speelt. We zijn over de grens waar geen terugkeer meer van mogelijk is, en voor wie de moed heeft het te doen: Lees het laatste hoofdstukje van de Bijbel, de ,,Openbaring”, en neem het letterlijk, want dat staat Nu voor de deur.

 28. Beste Frans, het klopt niet wat je zegt. Ik ken Aartjan als een zeer integere persoon. Alleen is deze informatie nieuw voor hem en het roept – volkomen begrijpelijk – zijn weerstand op. Ik had dat vroeger ook, moest niets van complottheorieën hebben. Dat is door de Demmink-affaire veranderd, precies om de reden die ik hierboven beschreven heb. Maar ik heb begrip voor iedereen die hier moeite mee heeft. Het staat bekend als “cognitieve dissonantie”.

 29. Hoi Laura,
  Ik vind het ook niet meevallen om ‘ontwaakt’ te zijn. Je ziet de wereld totaal anders dan je omgeving en soms zit je in gezelschap je tong af te bijten omdat je nu eenmaal niet altijd met een missie bezig kan zijn. Maar eenmaal uit de matrix gestapt is het onmogelijk om nog terug te keren. Je ziet de gebeurtenissen voor je ogen ontwikkelen volgens een geplande agenda. Heel frustrerend is het maar het is goed om te merken dat je niet de enige bent. Ik vind dat je het mooi verwoord hebt Laura!

 30. Frans, waarom reageer je zonder achternaam en zonder link naar je website? Je negativiteit komt daardoor een beetje bedreigend op me over.

  Ik val door de reacties van sommigen van de ene verbazing in de andere. Als je echt betrouwbare bronnen en feiten hebt voor deze zaken, zijn er genoeg nieuwe journalistieke platforms om erover te publiceren. Zonder aandeelhouders dus geen satanische investeerders erachter. Go for it Laura, heb je Joop.nl, De correspondent of buitenlandse onafhankelijke media benaderd?

 31. Wat noem jij nu nog ”betrouwbare bronnen” beste Aarjan? De realiteit is zoveel anders dan betrouwbare bronnen doen geloven,omdat deze zogenaamde bronnen onze realiteit gewoon bepalen.Gooi die bronnen eindelijk overboord en ga eens een tijdje helemaal geen bronnen volgen…wan,waartoe dienen eigenlijk die bronnen? Om jouw realiteit te voeden lijkt me.

  De gehele medische wereld baseert op de leugen ,de politiek baseert op de leugen en dit allemaal omdat we braaf in het slavensysteem zullen moeten blijven consumeren totdat we omvallen om de elite te mogen blijven bedienen.Eeen elite die haar eigen regels bepaalt over hoe ze met ons en onze kinederen omgaat…een elite die bepaalt hoe ze onze omgevingop een schandelijke wijze uitbuit, Doe je roze bril eindelijk af,het zijn de types als jij die de verandering die broodnodig is al jaren vertragen.

 32. Beste Laura Babeliowsky,
  Altijd weer heel bijzonder te lezen hoe mensen zich bewust worden van het feit, dat ze worden geïnformeerd, geformeerd, gevormd door anderen. En dan begint de zoektocht.
  Wat is het meest waarschijnlijk.
  Waar lijkt de waarheid te vinden ?
  Wat is echt, wat is waar ?
  Waar kan ik me aan vast houden ?
  In 4000 jaar Jodendom is heel veel nagedacht.
  Met enorm veel kritiek, zelfkritiek bleven bepaalde waarheden overeind.
  En tegen alle onwaarschijnlijkheden in, werden profetieën bewaarheid, werden werkelijk in onze wereld.
  4000 jaar lang heeft de wereld geprobeerd de Joden uit te roeien, van de aardbodem weg te vagen.
  Niet gelukt.
  Welke waarheid zit er in het Jodendom ?
  Wat of Wie zit er achter het Jodendom ?
  En zien we die Persoon momenteel achter het huidige Israël met die 4000 jaar oude Joden ?
  Wat levert een zoektocht van ons op naar die verbazingwekkende gebeurtenissen in Israel ?
  Kunnen we ons vasthouden aan die Persoon ?
  Sterkte met je zoektocht.
  M.vr.gr.
  Shalom,
  Hans Holtrop MSc, publicist
  Geb. te Den Haag, 28 nov.’41
  holtrophans@gmail.com

 33. Hulde Laura!
  We kunnen met zijn allen het tij keren maar helaas komt de massa niet in beweging. We zijn sheeples die zich liever druk maken over de gladde wegen en code oranje van het knmi. Wel worden er steeds meer mensen wakker maar nog lang niet genoeg. Ik ben 1 van die wakkeren en kaart in gezelschap regelmatig deze wantoestanden aan maar er zijn er maar enkele die ik overtuigd heb tot nu toe. De banken, de politiek, de msm het is een bende bandieten met Demmink voorop. Mensen informeer jezelf en zoek nasr de waarheid. De meesten onder ons geloven wel klakkeloos in de wonderen van Christus maar aan de perversie van het kwaad dat onder ons is wordt getwijfeld. Laten we met zijn allen hier wat aan doen!

 34. Beste Laura,
  De kunst is om de duizenden berichten op het internet op waarde te schatten. Om de stellige aannames en tendentieuze ongefundeerde ranzigheid te scheiden van onderzoeksjournalistiek. Ik kan wel alvast wat aanbevelingen doen als je mij dat toestaat.
  Het Katholiek Nieuwsblad heeft uitgebreid onderzoek gedaan.
  http://www.katholieknieuwsblad.nl/
  Ik noemde in een reactie hierboven al de Bakker Schut Stichting.
  http://www.bs-foundation.nl/
  De Demmink Doofpot is heel informatief
  https://www.demminkdoofpot.nl/home.html
  Om in te gaan op Aartjan……de zaak heeft zéker op internationaal niveau de aandacht getrokken. In Turkse bladen, op hoog niveau in Europa en zelfs in Washington waar verklaringen zijn afgelegd voor de Helsinky Commission. Zie onder
  https://www.youtube.com/watch?v=oDiZ3aCJp18
  De druk moet van onderaf komen. Van burgers dus, die vragen stellen en gaan eisen dat er eindelijk orde op zaken wordt gesteld bij Justitie.
  Wij hebben daar recht op!
  Ik ben overigens ook zo vrij geweest om je een mail te sturen.
  Mocht je overigens écht je tanden gaan zetten in dit onderwerp en over gaan tot mobiliseren van zoveel mogelijk gelijkgestemden dan wil ik daar best een bijdrage aan leveren.

 35. Avatar foto
  Raymond Viester

  Inderdaad….er zijn een hoop AGENT PROVOCATEURS , die onder het mom van “truthers” niets meer of minder een nieuwe tijds agenda promoten.
  Denk maar aan David Icke , Jordan Maxwell , Tsarion , Bonnatci ,enz., je reinste wolven in schaapkleding.
  Ook sites als Niburu , Zapruder , M. Kat , Xandernieuws ( angstporno ), Alex Jones , Glenn Beck e.v.a. , moeten als PROVO(/?)CATEURS gezien worden , en moeten in het zwart/wit c.q. rood/blauw Hegeliaans dialect programmeren.
  Ik zeg altijd 70 waarheid / 30 leugen , en de duvel zit hem in de details .

 36. Dank voor jullie reacties… Velen blijken zich gesteund te voelen hierdoor, en dat was mijn bedoeling. Dat is het enige wat ik wil doen… af en toe een bericht sturen of een tweet sturen met informatie uit de “andere kant van de wereld”, die voor zover ik kan beoordelen, waarheid bevat (in antwoord op jouw reactie, Raymond). Verder reiken mijn ambities niet (in antwoord op de reactie van Yvonne). Allemaal een gelukkig nieuwjaar!

 37. Wel, beste mensen: Als we nog een beetje ,,wakkerder” willen worden en de moed opbrengen om het volgende commentaar van Yun Hai eens RUSTIG op je in te laten werken, ( http://www.bijbelgetrouw.nl/forum/topic-682.html ) dan zie je de grondoorzaak van alle problemen hier in Nederland EN Europa. En nu ben ik er weg van, ben niet zo`n internetman….. Groeten, Frans.

 38. God heeft kennis van het kwaad, maar neemt er geen deel aan.
  Wij hebben ook kennis van het kwaad en we hoeven er ook geen deel aan te nemen, maar het moet ons niet onverschillig laten…

 39. Avatar foto
  Raymond Viester

  maar het probleem zijn niet die lieden, maar het volk ZELF dat voor 90% braaf met een pot bier en een zak chips achter de tv voetballen kijkt en spelletjes speelt. We zijn over de grens waar geen terugkeer meer van mogelijk is, en voor wie de moed heeft het te doen: Lees het laatste hoofdstukje van de Bijbel, de ,,Openbaring”, en neem het letterlijk, want dat staat Nu voor de deur.
  @Frans : Je schreef dit……ik ik zeg je , wat een openbaring zal jou worden toegediend , en wat een illusie zal je armer worden.
  Ik heb hem al in 2012 gekregen , en geloof mij , dat wil je niet weten , je zult je heel erg eenzaam gaan voelen.
  Heel erg eenzaam , de muren zullen je gesprekspartner worden , en ze hebben vreemd genoeg nog oren ook .
  Neem maar afscheid van jouw bekende leventje , en dan spreken wij elkander nog wel eens.

 40. Avatar foto
  Raymond Viester

  maar het probleem zijn niet die lieden, maar het volk ZELF dat voor 90% braaf met een pot bier en een zak chips achter de tv voetballen kijkt en spelletjes speelt. We zijn over de grens waar geen terugkeer meer van mogelijk is, en voor wie de moed heeft het te doen: Lees het laatste hoofdstukje van de Bijbel, de ,,Openbaring”, en neem het letterlijk, want dat staat Nu voor de deur.
  @Frans : Je schreef dit……ik ik zeg je , wat een openbaring zal jou worden toegediend , en wat een illusie zal je armer worden.
  Ik heb hem al in 2012 gekregen , en geloof mij , dat wil je niet weten , je zult je heel erg eenzaam gaan voelen.
  Heel erg eenzaam , de muren zullen je gesprekspartner worden , en ze hebben vreemd genoeg nog oren ook .
  Neem maar afscheid van jouw bekende leventje , en dan spreken wij elkander nog wel eens.

 41. Tja ..het verhaal rondom Demmink ..dat geloof ik direct..maar de verhalen rondom het koningshuis gaan mij tever..ik geloof wel dat er in de tijd van Prins Hendrik rare dingen gebeurden..maar dat Beatrix kinderen ronselde…zelfs prins Claus en weet ik niet wie nog meer meededen aan die praktijken dat vind ik regelrechte laster en smaad…met de beste wil van de wereld kan ik daar niet aan. Die verhalen zijn door overijverigen tegenstanders van het koningshuis en de Oranjes de wereld in gestuurd om tweespalt en haat te zaaien tegen deze mensen. Deze mening is de mijne en daar wil ik in geloven. Mijn maag draait om over deze Gore en smeerlapperij-verhalen. Maar zoals de meeste mensen in NL heb ik een rotsvast vertrouwen in de goedheid en de oprechtheid van het koningshuis, tja deze mensen zijn steenrijk en zakelijk gezien is Beatrix een kei, en heeft zij het oranje imperium verder opgebouwd, maar verders leeft ze in een gouden kooi net als W.A en Maxima, zij geven hun persoonlijke vrijheden totaal op. Maar ik herriner me nog de zucht in 2009 , haar getekende gelaat met de Bijlmerramp die beelden staan mij haarscherp op het netvlies, haar persoonlijke warmte en betrokkenheid bij de mensen van de vuurwerkramp moet intens geweest zijn ….toneelspel??? Nee dan zou zij ook een goed acteur moeten zijn!! En nooit hoor je rare verhalen over Margriet en Pieter nooit..die zouden dat hele spel dan toch moeten meespelen of is de hele Oranje familie geestelijk ziek…nee mensen jullie waanzin in dat gedeelte is gebasseerd op de leugen en bedrog van een aantal Oranjehaters en onvervalste republikeintjes….gelukkig leven we in een vrij land en mag een ieder denken wat ze wil, mogen schrijven wat ze wil…en demonsteren tegen de monarchie dus ga je gang ….maar die misselijke verhalen ..bah,bah….en nee ik ben niet naief, of een dom klootjesvolk enz enz…ik ben een mens die nog durft te vertrouwen .

 42. En ja …extra note…U mag mij van uw site bannen, dat ben ik al op de meeste republikeinensites enz. Maar als U nu werkelijk met al Uw kennis en zelfingenomenheid eens de poltiek inging om zo orde op zaken te stellen binnen het politieke bestel , dan kunt U het koningshuis ook om zeep helpen en al die ongelovige en ons dom klootjesvolk ook direct wakker schudden. De minachting naar het klootjesvolk zal U en de uwen uiteindelijk toch de das omdoen.

 43. Als je tot nu toe alles geloofde wat er in officiele nieuwsmedia werd verteld.. Tsja.. Je moet altijd kritisch de media lezen. Maar… Het valt mij op dat de complotdenkers de alternatieve theorieen zonder kritiek aannemen. Er is kwaad in de wereld, daar zit geen duivel achter, enkel mensen zoals jij en ik.

  Dus laura en anderen: ik weet niet wat er wel en niet mis is in de wereld maar ik wens jullie toe dat je kan blijven relativeren. Kritisch kan blijven. Juist als je leest over een complot dat compleet overeen komt met je verwachting.

 44. Avatar foto
  Niet bereikbaar

  Zou iemand hier , mij kunnen verklaren waarom :
  De z.g. Nederlandse regering in ballingschap , te dato 1941 residerend te Londen ( Ver. Koninkrijk ) , en wel per 18 mei 1940.
  Het noodzakelijk vond om het “Habeas corpus” , door een lagere CIVIELE rechtbank in de staat New York , over een onderdaan ( in den vreemde ) , middels een CIVIELE procedure te laten uitspreken ?
  1- Kan iemand mij duiden onder welke rechtsbevoegdheid deze CIVIELE rechtbank en onder welk verdrag , deze uitspraak tot stand is gekomen ?
  2- Kan iemand mij een passage tonen of artikel , uit het op dat moment hoogst geldend internationaal gezag ( Haags Landen Oorlogsregelement ) , waarin dit omschreven is ?
  3- Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe het per 29-05-1940 onder het bestuur van de N.S.D.A.P. geplaatst , Nederlands grondgebied , in zowel civiel als militair resort , per mei 1945 , deze volledige 100% juridische legale situatie ongedaan is gemaakt ?
  4- Zou iemand mij het VREDESVERDRAG tussen Het Koninkrijk der Nederlanden en het Duitse Rijk kunnen tonen , welke onder het Haags Landen Oorlogsreglement , zoals geldig was in mei 1940 , verplicht is ?

  Prettige jaarwisseling.

 45. Avatar foto
  Niet bereikbaar

  Zou iemand hier , mij kunnen verklaren waarom :
  De z.g. Nederlandse regering in ballingschap , te dato 1941 residerend te Londen ( Ver. Koninkrijk ) , en wel per 18 mei 1940.
  Het noodzakelijk vond om het “Habeas corpus” , door een lagere CIVIELE rechtbank in de staat New York , over een onderdaan ( in den vreemde ) , middels een CIVIELE procedure te laten uitspreken ?
  1- Kan iemand mij duiden onder welke rechtsbevoegdheid deze CIVIELE rechtbank en onder welk verdrag , deze uitspraak tot stand is gekomen ?
  2- Kan iemand mij een passage tonen of artikel , uit het op dat moment hoogst geldend internationaal gezag ( Haags Landen Oorlogsregelement ) , waarin dit omschreven is ?
  3- Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe het per 29-05-1940 onder het bestuur van de N.S.D.A.P. geplaatst , Nederlands grondgebied , in zowel civiel als militair resort , per mei 1945 , deze volledige 100% juridische legale situatie ongedaan is gemaakt ?
  4- Zou iemand mij het VREDESVERDRAG tussen Het Koninkrijk der Nederlanden en het Duitse Rijk kunnen tonen , welke onder het Haags Landen Oorlogsreglement , zoals geldig was in mei 1940 , verplicht is ?

  Prettige jaarwisseling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven