Laura Babeliowsky over kwetsbaar succes

Laura Babeliowsky is iemand – net als Tom Beek – waar ik me meteen en altijd veilig en thuis voel. Iemand met wie ik ongelooflijk fijn kan sparren als het gaat om kansen in mijn business. Wij inspireren elkaar, heeft ze me ooit gezegd. Ik weet niet waarom ik dit nu precies schrijf maar het zal een reden hebben.

Laura inspireert mensen die in een fase zitten waarin ze na het moeizaam beklimmen van de lange trap nu de plank oplopen om de grote duik te wagen, voor het eerst.

ANGST!

Laura helpt je over je angst heen te komen en te genieten van je sprong en de opwaartse kracht die daarop volgt… Zoiets.

Laura heeft een voor velen herkenbare geschiedenis: ze heeft moeite gehad met klanten krijgen, was verlegen, had telefoonangst, voelde zich minderwaardig… noem het rijtje maar op… oh ja faalangst, ook zo’n fijne. Maar Laura heeft ook in haar carrière een bevrijdende switch gemaakt waarin ze het heft in eigen handen heeft genomen, heeft gekozen voor succes en voor het grote geld. Zoals ze zelf zegt: ze heeft de code gekraakt.

En over die code geeft ze nu al jaren teleseminars, privécoachingstrajecten en goedbezochte, succesvolle en daarmee kostbare driedaagse events (twee keer per jaar, toch?) waarin ze stap voor stap alle succesfactoren belicht. Met aansprekende titels als ‘Meer Verdienen Minder Werken’ en ‘De Reuzensprong’. Als ik niet in de verhuizing had gezeten begin juni had ik voor het eerst bij haar een reuzensprong gemaakt… Die driedaagse komt nog voor me.

Naar mijnmoment.com/laura-babeliowsky/2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven