Linda van Hartingsveldt

Linda van Hartingsveldt, @LindavanH

Mijn momenten van 2011 hebben te maken met 1 thema: loslaten.

Als eerste onze oudste zoon die naar het voortgezet onderwijs ging. Hij heeft nu een nieuwe eigen wereld waar ik de personen slechts ‘ken’ van naam. Mail zit achter een wachtwoord en 10 minuten in het kwartaal worden wij bijgepraat over zijn prestaties op school. Daar heb ik het mee te doen. Ik zie en merk aan alles dat hij gelukkig is. Ik geniet zijn groei en van het loslaten. Loslaten heeft vooral te maken met vertrouwen en de diepe, onbeschrijfbare Liefde die ik voor hem voel.

Een ander moment waarbij loslaten een thema was, was het overlijden van mijn oma. De verschuiving in ons familiesysteem was met haar wegvallen goed te voelen. Ineens besefte ik dat ik nog meer op haar lijk dan dat ik dacht. Ik ben vastbesloten al het goede van haar door te geven. De persoonlijke aandacht die zij voor iedereen had, haar verbindend vermogen, de onvoorwaardelijke Liefde die zij voor iedereen, ook buiten de familie voelde. Ik glimlach als ik aan haar denk. Wetend dat ik zo rijk ben met wat zij mij gegeven heeft. Tegelijk borrelen de tranen op in mijn ogen omdat ik haar zo mis.

2012 Wordt een jaar van vastpakken. Kansen grijpen, groeien door te stretchen. Ik wil ’Liever een Compliment’ uitbouwen omdat dit project een uiting is van wat ik in de wereld bij wil dragen.

Ik hoop in januari een uitgever voor mijn boek over complimenten te vinden. Het complimentenspel dat @bartboft en ik hebben gemaakt komt inde winkel. Ook staan de eerste workshops en lezingen voor in januari in de agenda.

Vannacht proost ik op het leven! En alles wat het biedt.

Heel 2012 vier ik het leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven