Lisa Portengen

Lisa Portengen, Smart&Sexy

Oh jee, mag ik maar 1 moment opschrijven? En 2011 kent zoveel mooie.

Maar ok! Mijn moment van 2011 is dat ik met mijn billen drie uur in een bad met dreft en kokos lag. Wat? Ja echt.

Want dat schuimt zo lekker.

Laat ik er even dieper op ingaan. Ik werd in de zomer van 2011 uitgekozen tot powervrouw van het jaar door Vrouw&Passie, http://www.vrouwenpassie.nl/ een mooi vrouwennetwerk met o.a. een eigen magazine.

En zo kwam het dat ik in september gevraagd werd of ik op de cover van het blad wilde. Whooo… ik, een covergirl?

Samen met Smart&Sexy styliste Chantal van Schaik bedacht ik een concept voor de cover. Want, zomaar een portret leek ons niet leuk genoeg. Daarvan leerde ik meteen dat je niet altijd “ja” hoeft te zeggen tegen het eerste idee of omdat je je vereerd voelt. Dat ik juist bij alles wat ik doe zal blijven nadenken en voelen ‘is dit wat ik wil en doe ik het The Smart&Sexy way?’

Een week later lag ik in een prachtig hotel, omringd door een heel team van een styliste, visagiste en fotograaf, in een bad Smart&Sexy te zijn. Met dreft en kokos, dat dan weer wel. There’s no business like showbusiness 😉

Lisa zit
Foto: Lia Zaal

Wat het me natuurlijk echt bracht, behalve deze geweldig leuke ervaring, was dat ik me zo onwijs gesteund voel door mijn Smart&Sexy netwerk, de vrouwen waar ik de afgelopen twee jaar mee praat, feest vier, nadenk. Die ik inspireer en die mij weer inspireren. Raken. Delen. Leren. En waar ik heel heel veel plezier mee heb.

Ik heb mijn doel in het leven gevonden en dat is vrouwen laten ervaren wie ze werkelijk zijn. We hebben altijd een keuze. En dat kan de keuze voor geluk zijn!

En dat we eigenlijk allemaal covergirls zijn. Zo!

En mijn privémoment?

Ik zat laatst in een cafeetje voor een afspraak, per ongeluk een uur te vroeg. Al bladerend in een magazine en met een warme chocomelk met slagroom voor mijn neus, realiseerde ik me dat ik voor het eerst in mijn leven zelf helemaal mijn eigen keuzes maak. Dat ik me omring met meer lieve mensen dan ooit, waar liefde, wijsheid en inspiratie in overvloed aanwezig is, en dat ik ze echt wel vaak om raad vraag maar dat ik uiteindelijk toch mijn eigen beslissingen neem. Vanuit een dieper ‘weten’.

Ik ben nog nooit zo dicht bij me zelf geweest. Vaag? Ha! Misschien. Zo voelde het daar in het café echt niet.

En vanuit deze staat van zijn ga ik 2012 in. Dat bijzondere jaar 2012. Ik ben redelijk ‘wakker’, samen met geweldige anderen, en we gaan het meemaken!!!

3 gedachten over “Lisa Portengen”

  1. Wat een prachtige foto’s heb je meegestuurd! Gaan nog vanavond boven mijn bed! 😉
    Lekker bezig Lisa en hoop dat 2012 weer zo’n prachtig jaar zal worden en ik af en toe getuige mag zijn van jou performances…
    Kan ik af en toe nog ‘ns een foto van je maken… 😉
    Ik wens je een heel mooi liefderijk 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven