Luc Timmermans

Mijn dochter woont in Italië met haar vriendin Mieke. Zij zijn de trotse eigenaren van een kleine familie camping in Liguria aan de Bloemen Riviera. Sinds een jaar of 1,5 hebben zij een kinderwens uitgesproken.

In juni geeft Robin, mijn dochter, aan dat het tijd wordt om weer een te skypen, met z’n vieren natuurlijk, dat is al weer veel te lang gelden.

Doordat zij in de zomer uiteraard super druk zijn met de camping zien we elkaar in die periode ook eigenlijk nauwelijks. WhatsApp is een heerlijke uitkomst waardoor je elkaar natuurlijk op de hoogte kunt houden maar het vervangt geheel niet het elkaar zien en voelen.

Maritza is in die periode veel weg dus spreken we af op een zondag middag, 17 juli.

Uiteraard bedacht ik me dat dit wel eens de aankondiging zou kunnen worden maar er speelden ook andere dingen, meer zakelijk, dus zeker van mijn zaak was ik niet.

Op zondagmiddag zaten wij om 2 uur samen op de bank. De laptop op schoot en de verbinding kwam tot stand. Daar zaten de dames, samen voor hun computer.

Er werd over van alles en nog wat gebabbeld totdat Robin zei dat ze ons iets moesten vertellen.

De foto van de echo kwam in beeld met de mededeling: “ik ben in verwachting”.

Voor hen dit mij niet kennen, ik kan nogal emotioneel zijn. Ik schoot vol, ondanks dat ik me had kunnen bedenken dat deze mededeling er aan zat te komen. Het was een overweldigend gevoel van gelukzaligheid.

Ik ben blij omdat voor mij dit een bevestiging is van het gegeven dat mijn dochter het fijn heeft in haar leven, dat zij een liefde naast zich heeft staan waar ze een kind mee wil laten opgroeien.

Ik word opa, heel bijzonder en eigenlijk ook zo vanzelfsprekend.


Luc Timmermans, levenspartner van Maritza Fellinger, de vrouw van mijn dromen. Vader van 2 mooie dochters en inmiddels schoonvader van 1 mooie schoondochter. Directeur van Ilpra Benelux BV

5 gedachten over “Luc Timmermans”

 1. Hi a.s. Opa van harte gefeliciteerd. Geniet van de mooie momenten die komen gaan! Al het goeds aan jullie gewenst in 2017 Gr jaap

 2. Avatar foto
  Diana de Groot

  Camping Bella Vista. Dat kan niet anders… Heerlijke camping met geweldige gastvrouwen. Vorig jaar op onze reis met camper door Italie daar een paar heerlijke dagen doorgebracht.
  Van harte gefeliciteerd!

 3. Avatar foto
  Hanneke van Stokkom

  Wow! Gefeliciteerd Luc! Natuurlijk eerst voor je dochter en haar lief. En Wat een leuke opa (en oma 😉 ) krijgt dit kindje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven