Maaike Gulden

Heerlijk zitten we met zijn viertjes op het terras nog even te genieten van het Spaanse winterzonnetje. Alle ideeën zoemen nog door mijn hoofd. Het is januari maar toch zit ik gewoon in een t-shirtje. Met mooi uitzicht op het oude Alcazaba van Malaga. Net nog wat tapas besteld want dat hebben we wel verdiend want we hebben de hele ochtend keihard gewerkt.

Nu is het tijd om nog even te ontspannen en natuurlijk nog even na te praten. Dit is geen gewoon stedentripje, maar een werkvakantie. Spontaan was het idee ontstaan om onze mastermind in Malaga te houden. Drie dagen lang samen sparren en nieuwe plannen uitwerken.

Normaal overleggen we ook met zijn viertjes. Samen met 3 andere dames heb ik één keer in de twee weken overleg. Maar dan doen we dat online. En het is heel prettig om te sparren met andere ondernemers als je in je uppie een bedrijf runt en dus geen collega’s hebt om te overleggen of feedback te vragen.

Maar dit keer wilden we wat meer de diepte in en planden drie dagen in om aan ons bedrijf te werken. We boekten tickets naar Malaga, huurden een appartement met een grote tafel om aan te werken. De ochtenden staan dan ook in het teken van werken aan onze bedrijven. Iedere ochtend om stipt negen uur zit ik met mijn laptop open en gaan we ook serieus aan het werk.

Een paar uur lang brainstormen, plannen smeden en elkaar tips en feedback geven. Om een uurtje of half drie houden we het voor gezien en gaan we de stad in om een hapje te eten en nog wat sightseeing te doen. Zo kan ik mooi mijn favoriete bezigheden combineren want ik vind het leuk om te ondernemen (en het is fijn om met andere ondernemers te kunnen overleggen en je niet alles alleen hoeft te doen) maar ben ook dol op reizen 😉

En die intensieve driedaagse mastermind heeft me wat mooie ideeën opgeleverd voor mijn bedrijf. Zo heb ik in Malaga dus besloten om mijn online programma Master Online Marketing te maken. En dat heb ik ook gerealiseerd. Heel wat uurtjes gestopt in het opnemen van video’s en het maken van werkbladen, maar ik ben super trots op het resultaat. Wat mij betreft wil ik ieder jaar zo’n korte werkvakantie inlassen!

Maaike Gulden geeft online marketing en social media advies vanuit haar bedrijf The Marketing Factory. Daarnaast is ze gepassioneerd blogger, spreker en trainer.

instagram.com/maaikegulden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven