Marcel Schouten

Marcel Schouten, eventconsultant

Kan me nog herinneren dat ik vorig jaar ergens in Nieuw Zeeland zat en je de momenten van 2009 mailde. Een jaar is weer voorbij gevlogen en eentje die me nog lang bij zal blijven.

Mede door onze wereldreis en als hoogtepunt daarvan de geboorte van Bram Schouten Steenkamer in Santiago de Chili (in spaans sprekende landen krijgen de kids de achternaam van de vader en moeder!). Hij is geboren op 1 Maart, 2 dagen na de heftige aardbeving in Chili waar we middenin zaten en ik het gevoel had dat we het niet zouden overleven. In die dagen besefte ik maar weer heel goed dat leven en dood heel dicht bijelkaar kunen liggen.

Marcel__Bram_in_Clinica_Santa_Maria_Santiago

Inmiddels is Bram alweer bijna 10 maanden oud en zit onze fantastische reis er ook alweer enige tijd op. En als je dan terug bent na ruim 10 maanden reizen over het zuidelijk halfrond duurt het wel ff om de draad weer op te pikken. Met het maken van zo’n reis besef je wel dat er heel veel meer is dan alleen werken maar dat is gewoon een deur open trappen, toch?

Wat is dan mijn zakelijke hoogtepunt van dit jaar??? Dan kom ik uit op het netwerk wat ik heb opgebouwd in al die jaren. Dat heel veel van die mensen er nog steeds zijn voor je, je met open armen ontvangen, een bakkie cq biertje doen, ff bijkletsen, je het eea gunnen. En niet, omdat je nu aan de andere kant staat, je “niet meer zien staan” maar oprecht interesse in je tonen.

Marcel__Teun_in_Singapore

Ik wens iedereen een fantastisch 2011 met alle goeds maar vooral gezond blijven en genieten van het leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven