Marco Derksen

Marco Derksen, Marketingfacts

Heb serieus getwijfeld of ik dit jaar wel een ‘mijn moment van 2010′ wilde insturen naar Henk Jan. 2010 is voor mijn gevoel niet een superjaar geweest.

Het begon met het overlijden van mijn schoonvader en eindigde in zakelijk gezien enkele hele zware maanden. Het kon natuurlijk ook niet uitblijven. Nadat ik in 2005 voor mijzelf was begonnen ging het alleen maar bergopwaarts. Het ene zakelijke succes volgde het andere met als hoogtepunt de opening van een eigen kantoor aan de Sweerts de Landasstraat in Arnhem. Er was geen congres of feest waar ik niet bij was, het aantal eigen bedrijven was op één hand niet meer te tellen en in enkele jaren tijd trad ik toe tot besturen en adviesraden van onder andere IAB, VPRO en Luxor Live.

Prachtig allemaal maar waar ging het allemaal ook al weer om?

De laatste dagen van het jaar zijn een mooi moment van reflectie. Was 2010 dan echt zo’n beroerd jaar? Ben je gek! Het was eigenlijk een heerlijk jaar met fantastische momenten die ik samen met gezin, vrienden en collega’s heb mogen meemaken. Al die momenten zijn gevangen in beelden die ik het afgelopen jaar heb verzameld. Ga er rustig voor zitten, geniet van mijn momenten uit 2010 en alvast de beste wensen voor 2011!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven