Marga Groot Zwaaftink

Marga Groot Zwaaftink, CommGres

Floriade knallen 2012

Een heel bijzonder moment, zakelijk gezien, was voor mij het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst met de Floriade 2012. Hiermee werden wij begin 2011, Floriade Congres Bureau! Een hele eer en bevestiging van de groei van CommGres! Maar ook het einde van een lang traject. Niet eerder sloot ik een contract af met een opdrachtgever, voor een samenwerking van 1,5 jaar en vele events en congressen. Dus daar gingen we dan met de juristen en juridische taal….:-) Na enkele concept edities waren we eruit, oef, heerlijk, getekend, lekker aan de slag! In 2012 gaat het dus gebeuren, vanaf de opening op 5 april door HKH Koningin Beatrix, tot en met de laatste dag op 7 oktober 2012. Ik ben heel benieuwd hoe we er dan bij staan (hangen, liggen, :-)). Er wordt nu nog volop gebouwd. Op de teller staat nu nog 95 dagen te gaan, met gezonde spanning kijk ik uit naar 2012!

In de privé sfeer heb ik ondervonden dat gezondheid alles is, dat is wat ik iedereen ook wens: goede gezondheid, om in te lijsten! Werk eraan, maak die goede voornemens waar, ik in ieder geval wel, de “kapstok’ (multi trainer) wordt weer actief gebruikt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven