Marianne Zwagerman’s dieptepunt

Ik bewonder mensen waar ik lang naar kan luisteren, die me langer en meer dan anderen boeien… Als ik een video op Vimeo of Youtube zie van een presentatie of gesprek met Chase Jarvis kan ik daar uren in blijven hangen… soms krijg ik pijn in m’n knieën en dan blijkt dat ik al twee uur gehurkt een video zit te kijken.

Dat heb ik ook bij Marianne Zwagerman. Ze blijft me boeien, ik geniet van haar daadkracht en zelfvertrouwen als ik haar als media-expert hoor bij Lunch op Radio 1, of bij Pauw en Witteman zie of en zo kwam ik met haar in aanraking, bij Ronnie Overgoor’s Blueshots serie Idealize over mediamensen, deze dus >>

Haar achtergrond is natuurlijk ook gewoon interessant, topvrouw geweest onder de topmannen bij Telegraaf Media Groep, mede-oprichter van PowNed en nu aandeelhouder / partner bij het Ministerie van Fenomenisering (voorheen Bennink Bicker Caarten, met Superjan Jan Bennink, die later nog in beeld gaat komen als Mijnmomenter).

Dat een ‘harde’ bloeddoddige zakenvrouw met een groot hart kiest voor een dieptepunt in haar privéleven – want die heeft ze gehad – maakt haar extra krachtig in mijn ogen. Het lijkt klein, maar het snijdt door m’n ziel. Haar hondje Tommy heeft ze het oude losloop-leven buiten teruggegeven maanden nadat ze verhuisd was naar een huis in ’t Gooi, waar hij niet gelukkig was.

Naar mijnmoment.com/marianne-zwagerman/2011 >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven