Marieke Prins – de Vos

Marieke Prins – de Vos, bruistablet

#MijnMoment: Leven als witte benen in de voorjaarszon

Liggend in het gras met mijn kinderen al spelend rond mij (pluk haar van mijn dochter is rechts te zien van mijn been), wetend dat je een andere weg inslaat. Het voorjaar in (te zien aan de kleur van mijn wintervacht en ongelakte nagels), nieuwe uitdaging(en) tegemoet. Los van alles. Je weet dat je ooit gaat landen. Maar waar? Laat mij luchtig leven als witte benen in de voorjaarszon!

Benenindelucht marieke 450

#MijnMoment van 2011 zowel prive als zakelijk. Dat gevoel was klein maar van grote betekenis. Probeer het zelf ook eens. Het kan zo simpel zijn. Ik gun jou #MijnMoment!

Just So…

Marieke Prins de Vos | @Mariekedevos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven